Skin Vit C 60caps

39,00

Το Skin Vit C είναι το ιδανικό συμπλήρωμα με βιταμίνη C για όσους επιυθμούν λαμπερή, ομοιόχρωμη επιδερμίδα.

Περιγραφή

Περιγραφή

Οφέλη:
– Φωτίζει το θαμπό δέρμα,
– Ενισχύει τα αιμοφόρα αγγεία
– Προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό stress
– Προωθεί τη σύνθεση κολλαγόνου

Το Skin Vit C είναι το ξεχωριστό συμπλήρωμα διατροφής μας με βιταμίνη C το οποίο περιέχει τρία σημαντικά συστατικάβιταμίνη C, ψευδάργυρο και ασερόλα σε μια κάψουλα για καθημερινή χρήση η οποία συμβάλλει στην απόκτηση λαμπερής επιδερμίδας. Και τα τρία αυτά σημαντικά συστατικά προστατεύονται από μια clean, φυτική κάψουλα η οποία είναι κατάλληλη για vegan και χορτοφάγους.

Στα καλλυντικά, η βιταμίνη C χρησιμοποιείται σε συνθέσεις που σχεδιάζονται για λεύκανση, λάμψη και λείανση. Όταν η βιταμίνη C φτάσει στο δέρμα μέσω μια κάψουλας, τότε οι εγγενείς ιδιότητες της γίνονται εμφανείς στην επιδερμίδα. Εκτός από τα οφέλη που προσφέρει στο δέρμα, η βιταμίνη C παίζει σημαντικό ρόλο και στο ανοσοποιητικό μας σύστημα καθώς προσφέρει ευεξία. Νέες έρευνες παρουσιάζουν έλλειψη βιταμίνης C σε γηρασμένα και φωτογηρασμένα δέρματα. Εκτός από τα οφέλη στο δέρμα, η βιταμίνη C ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και προσφέρει έντονη αίσθηση ευεξίας.

Ο ψευδάργυρος υποστηρίζει το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια μας και είναι επίσης γνωστός για την αντιοξειδωτική του προστασία. Η Acerolaείναι μια συναρπαστική προσθήκη στη λίστα των συστατικών μας, καθώς έχει υψηλή διατροφική αξία και μάλιστα πρόσφατη έρευνα εξηγεί ότι διαθέτει 50-100 φορές περισσότερη βιταμίνη C από τα πορτοκάλια. Νέες μελέτες έχουν επίσης αναφέρει πιθανή ευεργετική δράση στις δυσχρωμίες που προκαλούνται από την UVB ακτινοβολία.

Χάρη στη συνεργασία αυτών των τριών συστατικών, το Skin Vit C προσφέρει πολλαπλά οφέλη σε όλους τους τύπους δέρματος και προτείνεται σε οποιονδήποτε θέλει μια πιο λαμπερή όψη, και σε όσους έχουν πρόωρη γήρανση, δυσχρωμίες ή υποφέρουν από τις συνέπειες του περιβαλλοντικού stress.
Κατάλληλο για vegans και χορτοφάγους.