Υδροχόος  (20 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

Το Ζώδιο του Μήνα - Υδροχόος

ΠΛΑΝΗΤΗΣ:                           ΟΥΡΑΝΟΣ
ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ:                            12ος ΟΙΚΟΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΟ:                             ΑΕΡΑ
ΙΔΙΟΤΗΤΑ:                             ΣΤΑΘΕΡΟ
ΤΥΧΕΡΗ ΗΜΕΡΑ:                   ΣΑΒΒΑΤΟ
ΣΗΜΕΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ :      ΑΣΤΡΑΓΑΛΟΙ - ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΧΡΩΜΑ:                                ΓΑΛΑΖΙΟ, πΡΑΣΙΝΟ
ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ:                       ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ – ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟΤΗΤΑ
ΕΛΑΤΤΩΜΑ:                         ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ
ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ:                       ΤΡΕΛΟΣ
ΤΥΧΕΡΟ ΠΕΤΡΑΔΙ:                ΖΑΦΕΙΡΙ
ΑΓΓΕΛΟΣ  ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ:       ΡΑΦΑΗΛ
ΛΟΥΛΟΥΔΙ:                          ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ, ΠΑΠΑΡΟΥΝΑ

Γεμάτοι καλοσύνη και φιλική διάθεση, ονειροπόλοι, εκκεντρικοί και ανεξάρτητοι με την πρώτη ματιά εμπνέουν συμπάθεια οι Υδροχόοι αλλά δεν σε αφήνουν εύκολα να τους πλησιάσεις καθώς δεν ανοίγονται αμέσως σε ανθρώπους που δεν γνωρίζουν καλά. Έχουν πολύ αισθητή την τάση να κρατούν σε απόσταση τους άλλους και συχνά δείχνουν αδιάφοροι και είναι δύσκολη η επαφή μαζί τους. Θα πρέπει να περάσει ένα χρονικό διάστημα να γνωριστείτε καλύτερα να δούν αν ταιριάζετε και μετά θα δείξουν τον πραγματικό τους ευατό. Είναι πολύ σταθεροί στις απόψεις τους, ενημερώνονται για οτιδήποτε συμβαίνει στο κόσμο αφού θέλουν να έχουν άποψη και γνώμη για τα πάντα. Ιδεαλιστές, εφευρετικοί με προοδευτική αντίληψη μερικές φορές όμως απότομοι, αδιάκριτοι και πολύ νευρικοί κάνουν τους άλλους να νιώθουν αμηχανία αφού δεν ξέρουν πως να συμπεριφερθούν... Θερμοί υποστηρικτές των μεταρρυμίσεων και των αλλαγών, με σύγχρονες αντιλήψεις και πρωτότυπες ιδέες αδιαφορούν για το τι σκέφτονται οι άλλοι για αυτούς και προβάλλουν τις απόψεις τους χωρίς να περιμένουν να τους κριτικάρεις ή να τους συμβουλέψεις. Δεν τους αρέσει η ρουτίνα στη ζωή τους για  αυτό στην εργασία τους επιθυμούν να είναι σε πόστα που δεν πιέζονται απο ωράρια και έχουν την ελευθερία κινήσεων.  Είναι πολύ δύσκολο να τους περιορίσεις ιδιαίτερα σε μια ερωτική σχέση αφού θέλουν να μοιράζονται τον ελεύθερο χρόνο τους με τους φίλους τους αλλά και με τον ερωτικό τους σύντροφο. Αν προσπαθήσετε να τους κόψετε τις φιλίες τους τότε τους χάσατε...Έχει ανάγκη να διατηρεί ένα μέρος της ανεξαρτησίας του αλλιώς πιέζετε και φεύγει. Ιδανικά επαγγέλματα για τους Υδροχόους είναι: τραγουδιστής,  ποιητής, θεατρολόγος,  ηθοποιός,  χορευτής, πιλότος, ψυχίατρος, οδηγός.

Αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο του Υδροχόου

---

Φεβρουάριος

Πολλές συζητήσεις και αντιδράσεις από τρίτα πρόσωπα του οικογενειακού σας περίγυρου για θέματα που απασχολούν την σχέση σας. Ευκαιρίες θα παρουσιαστούν στον οικονομικό τομέα με μελλοντικές οικονομικές εξελίξεις προς όφελος σας.

Μάρτιος

Από αισθηματικές πλευράς τα πράγματα θα είναι αρκετά ευνοϊκά. Νέες γνωριμίες έρχονται στο προσκήνιο. Πολλά αλλάζουν προς όφελος σας στον οικονομικό και επαγγελματικό τομέα.

Απρίλιος

Η ένταση και η νευρικότητα θα επιφορτίσουν το κλίμα στον αισθηματικό τομέα. Στον οικονομικό παράγοντα τα πράγματα θα παρουσιάσουν άνοδο και βελτίωση.

Μάιος

Το πλανητικό σύστημα Άρη – Αφροδίτης ευνοεί νέες γνωριμίες και κοινωνικές επαφές ενώ η ατμόσφαιρα με τον σύντροφο σας θα είναι σπουδαία. Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα τα πράγματα συνεχίζουν να παρουσιάζουν σημαντική άνοδο και βελτίωση.

Ιούνιος

Η Αφροδίτη στον Λέοντα στα μέσα του μήνα σε συνάρτηση με την επιρροή της Σεληνιακή έκλειψης 26/6 θα σας επιφέρει εντάσεις και κλίμα ένταση στον αισθηματικό τομέα. Τα οικονομικά συνεχίζουν και παρουσιάζουν άνοδο με πολύ καλές ευκαιρίες προς όφελος σας.

Ιούλιος

Το πέρασμα του Κρόνου στην Παρθένο προκαλεί μικροεμπόδια και εντάσεις στον αισθηματικό τομέα. Στα επαγγελματικά σας η ατμόσφαιρα είναι απώτερη με αρκετά ξεκαθαρίσματα σε θέματα κληρονομικά.

Αύγουστος

Το πλανητικό σύστημα Άρη – Αφροδίτης – Κρόνου ξεκαθαρίζει το τοπίο στον αισθηματικό τομέα. Στα επαγγελματικά και οικονομικά οι δραστηριότητες σας θα παρουσιάσουν άνοδο και θα είναι σπουδαίες.

Σεπτέμβριος

Με  τον Άρη στον Σκορπιό νέες γνωριμίες και ερωτικά σκιρτήματα θα χτυπήσουν την πόρτα της καρδία σας. Στον επαγγελματικό τομέα ευνοούνται νέες συμφωνίες και κοινωνικές συναναστροφές που θα συμβάλουν σε μελλοντικές οικονομικές εξελίξεις προς όφελος σας.

Οκτώβριος

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης δημιουργεί εσωτερική ταραχή και καταστάσεις διαπληκτισμού στις σχέσεις σας. Εμπόδια και καθυστερήσεις θα σας χαλάσουν την διάθεση στον επαγγελματικό τομέα.  

Νοέμβριος

Αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις και κινηθείτε μεθοδικά ως αναφορά την πορεία της σχέσης σας. Ακολουθήστε κάποιο πρόγραμμα για να μπορέσετε να ταχτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες.

Δεκέμβριος

Αν και η ατμόσφαιρα δεν είναι και τόσο σπουδαία στον αισθηματικό τομέα μια καινούργια γνωριμία θα αναπτερώσει το ηθικό σας. Προσοχή στις αντιδράσεις τρίτων στον αισθηματικό παράγοντα.
Ιανουάριος

Το πλανητικό σκηνικό Άρη – Αφροδίτης ευνοεί νέες γνωριμίες και ιδιαίτερο ερωτικό κλίμα στον αισθηματικό τομέα. Δημόσιες σχέσεις και επαγγελματικές συμφωνίες με οικονομικά οφέλη θα αναπτερώσουν την διάθεση και το ηθικό σας.

Σχέσεις Υδροχόου με τα άλλα ζώδια του Ζωδιακού κύκλου:

Υδροχόος με Κριό: Σχέση αρμονική με έντονες όμως διαφωνίες και εντάσεις. Συνήθως επικρατεί κλίμα υποχώρησης από την πλευρά του Υδροχόου.

Υδροχόος με Ταύρο: Σχέση όχι και τόσο αρμονική. Ο συντηρητικός και σταθερός Ταύρος συνήθως διαφωνεί με τις ανοιχτές απόψεις του Υδροχόου.

Υδροχόος με Δίδυμο: Σχέση αρκετά αρμονική με αρκετή προσπάθεια από την πλευρά και των δύο ζωδίων.

Υδροχόος με Καρκίνο: Σχέση όχι και τόσο αρμονική με διαφορετικά ενδιαφέροντα και μεγάλη δυσαρμονία στο σεξ.

Υδροχόος με Λέων: Σχέση αρκετά αρμονική με ηρεμία και αλληλοκατανόηση αλλά γεμάτη ανιαρότητα και έλλειψη συναισθημάτων.

Υδροχόος με Παρθένο: Σχέση όχι και τόσο αρμονική. Κυριαρχούν οι διαφορετικές απόψεις και από τις δύο πλευρές. Κοινό τους σημείο είναι μόνον το σεξ.

Υδροχόος με Ζυγό: Σχέση καλή και αρμονική. Έχουν κοινούς στόχους και απόψεις ενώ το ταίριασμα τους στον έρωτα είναι περίφημο. 

Υδροχόος με Σκορπιό: Σχέση όχι και τόσο αρμονική γεμάτη εντάσεις, απότομη και παράλογη συμπεριφορά με έντονες σκηνές ζήλειας από την πλευρά του Σκορπιού.

Υδροχόος με Τοξότη: Σχέση αρμονική γεμάτη αμοιβαία συναισθήματα αλληλοκατανόηση σεβασμό, ελευθερία και εκτίμηση.

Υδροχόος με Αιγόκερω: Σχέση πολύ καλή και αρμονική. Με αμοιβαία αλληλοκατανόηση , εκτίμηση και κοινούς στόχους.

Υδροχόος με Υδροχόο: Σχέση λίγο αρμονική με αρκετές εκρήξεις και εντάσεις. Γίνονται όμως υποχωρήσεις και από τις δύο πλευρές καταλήγοντας τελικά σε συμβιβασμό.

Υδροχόος με Ιχθύ: Σχέση λίγο αρμονική με μοναδικό κοινό σημείο την επικοινωνία και την κατανόηση από την πλευρά του Ιχθύ.

Ευνοϊκές ημέρες
Ερωτικά: 5, 6, 11, 20, 24, 25.
Επαγγελματικά: 5, 10, 11, 19, 20, 24.
Ακατάλληλες ημέρες: 1, 2, 13, 14, 27, 28.
Πλησιάστε: Δίδυμους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόος και Ιχθείς.
Απομακρυνθείτε από: Αιγόκερους
Τυχεροί αριθμοί: 2, 5, 17, 29, 32, 38, 46, 63, 73.             

Αστρολογικές προβλέψεις και ζώδια από την γνωστή Αστρολόγο ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ - 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ