Ταύρος

(21 Απριλίου – 21 Μαΐου )

ΠΛΑΝΗΤΗΣ:ΑΦΡΟΔΙΤΗ

ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ: 2ος ΟΙΚΟΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΟ:ΓΗ

ΙΔΙΟΤΗΤΑ:ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟ

ΣΗΜΕΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ:ΦΑΡΥΓΓΑΣ, ΑΜΥΓΔΑΛΕΣ, ΛΕΜΦΙΚΟ, ΘΥΡΕΟΕΙΔΗΣ ΑΔΕΝΑΣ

ΤΥΧΕΡΗ ΗΜΕΡΑ:ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΧΡΩΜΑ:ΠΡΑΣΙΝΟ, ΜΠΛΕ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ:ΔΡΑΣΗ

ΕΛΑΤTΩΜΑ:Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΧΥΡΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ:ΔΥΝΑΜΗ

ΤΥΧΕΡΟ ΠΕΤΡΑΔΙ:ΛΑΠΙΣ ΛΑΖΟΥΛΙ, ΟΨΙΔΙΑΝΟΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ  ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ:ΟΥΡΙΗΛ

ΛΟΥΛΟΥΔΙ:ΚΡΙΝΟΣ, πΑΣΧΑΛΙΑ

Ο Ταύρος είναι το δεύτερο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, με κυβερνήτη το πλανήτη Αφροδίτη, που του προσδίδει σταθερότητα, αποφασιστικότητα, πείσμα και ισχυρογνωμοσύνη. Ευγενικοί και πρόσχαροι πάντα να βοηθήσουν τους δικούς τους ανθρώπους, πιστοί στο θέμα της φιλίας. Δύσκολα όμως μπορείς να τους αλλάξεις γνώμη καθώς θέλουν πολλά επιχειρήματα για να πεισθούν. Ο Ταύρος είναι το πιο αποφασιστικό ζώδιο και το πιο σταθερό, του ζωδιακού κύκλου. Ήρεμοι, πράοι και ειλικρινής αλλά μερικές φορές ισχυρογνώμονες, με ξαφνικές εκρήξεις στο χαρακτήρα τους, συνήθως όταν πιεστούν πολύ. Λάτρεις της καλής ποιότητας ζωής, του καλού φαγητού, της ψυχαγωγίας. Μεγάλη σημασία δίνουν στα υλικά αγαθά και στις αξίες. Τρέμουν στη σκέψη ότι μπορεί να μείνουν χωρίς χρήματα για αυτό είναι και ο πρωτεύον στόχος τους. Οι Ταύροι για να νιώσουν ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή τους πρέπει να έχουν εξασφαλιστεί οικονομικά πρώτα. Στην ερωτική τους ζωή είναι σταθεροί, θέλουν αποδείξεις πρώτα για να αφήσουν ελεύθερα την καρδιά του να αγαπήσει. Τα επαγγέλματα που ταιριάζουν στους Ταύρους είναι: διατροφολόγοι, μεσίτες, τραπεζικοί, μάγειροι, ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, υπηρεσίες ψυχαγωγίας, τραγουδιστές, μουσικοί, διακοσμητές, έμποροι, δασολόγοι, κηπουροί, χρηματιστές, λογιστές, οικονομολόγοι, ταμίες βιοτέχνες, έμποροι αντικών, κλωστοϋφαντουργοί, στυλίστες, σχεδιαστές μόδας.

Αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο του Ταύρου

---

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Με την αρχή των γενεθλίων σας τα πράγματα θα είναι αρκετά ενθαρρυντικά για σας αγαπητοί μου Ταύροι. Το δεύτερο τρίμηνο του έτους μπορείτε να περιμένετε επέκταση και αλλαγές στην εργασία. Με το πέρασμα του Δία στους Ιχθείς ενδέχεται να κλείσετε συμφωνίες με υψηλά υφιστάμενα πρόσωπα που θα συμβάλουν σημαντικά στην εξέλιξη της μελλοντικής σας καριέρας. Στον οικονομικό τομέα θα παρουσιαστούν μικροεμπόδια και με την είσοδο του τέταρτου αστρολογικού τρίμηνου τα πράγματα θα είναι ευνοϊκά και θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές ανάπτυξης με ικανοποιητικές οικονομικές αποδοχές.

ΕΡΩΤΑΣ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΖΩΗ

Η διέλευση του Δία στο 10ο οίκο προς τα μέσα Απριλίου θα κάνει τα πράγματα σπουδαία για τους αδέσμευτους με εξέλιξη της σχέσης σας σε αρραβώνα ή γάμο φτάνοντας στα σκαλιά της εκκλησίας με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Ωστόσο λόγω της διέλευσης του Άρη στον 7ο οίκο προς το τέλος του 2ο τριμήνου του έτους θα προκύψουν προβλήματα στους δεσμευμένους κάνοντας την ατμόσφαιρα αρκετά εκκριτική. Τα πράγματα θα ηρεμήσουν το 4ο τρίμηνο του 2010 και οι σχέσεις σε οικογενειακό και φιλικό επίπεδο θα γίνουν πιο ευνοϊκές.

ΥΓΕΙΑ

Λόγω της διέλευσης της Αφροδίτης θα υπάρξουν σε όλη τη διάρκεια του έτους μικροπροβλήματα με την υγεία σας για αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να προφυλάξετε τον τομέα αυτό.

Σχέσεις Ταύρου με τα άλλα ζώδια του Ζωδιακού κύκλου:

---

Ταύρος με Κριό: Σχέση αρμονική γεμάτη πρακτικότητα κοινά ενδιαφέροντα, αλληλοκατανόηση και δημιουργικότητα στη συνύπαρξη.

Ταύρος με Ταύρο: Σχέση λίγο αρμονική γεμάτη εγωισμούς και έντονο πείσμα. Υπάρχει όμως σταθερότητα στο συναίσθημα και τη σχέση τους.

Ταύρος με Δίδυμο: Σχέση όχι και τόσο αρμονική γεμάτη αστάθεια και επιπολαιότητα από την πλευρά του Διδύμου.

Ταύρος με Καρκίνο: Σχέση καλή και αρμονική γεμάτη σιγουριά, σταθερότητα, αγάπη για το σπίτι και την οικογένεια αλληλοκατανόηση και αμοιβαία συναισθήματα.

Ταύρος με Λέων: Σχέση όχι και τόσο αρμονική γεμάτη κυριαρχία από την πλευρά του Λέοντα.

Ταύρος με Παρθένο: Σχέση πάρα πολύ αρμονική γεμάτη σιγουριά αλληλοκατανόηση και αμοιβαία συναισθήματα.

Ταύρος με Ζυγό: Σχέση όχι και τόσο αρμονική γεμάτη πίεση και αυταρχισμό από την πλευρά του Ζυγού.

Ταύρος με Σκορπιό: Σχέση αρκετά αρμονική γεμάτη έρωτα, πάθος και αμοιβαία συναισθήματα.

Ταύρος με Τοξότη: Σχέση αρκετά αρμονική γεμάτη γοητεία, κοινωνικότητα αλληλοκατανόηση και αμοιβαία συναισθήματα.

Ταύρος με Αιγόκερω: Σχέση πολύ αρμονική γεμάτη σταθερότητα κοινά ενδιαφέροντα, κοινωνικότητα, εργασία και αρμονία στη συνύπαρξη.

Ταύρος με Υδροχόο: Σχέση όχι και τόσο αρμονική γεμάτη αστάθεια από την πλευρά του Υδροχόου ενώ ο Ταύρος νιώθει ανασφάλεια και έντονα παραμελημένος.

Ταύρος με Ιχθύ: Σχέση καλή και αρμονική γεμάτη σιγουριά σταθερότητα, αγάπη για την οικογένεια και το σπίτι αλληλοκατανόηση και αμοιβαία συναισθήματα.

Ευνοϊκές ημέρες

Ερωτικά: 4, 5, 10, 11, 20, 24, 25.

Επαγγελματικά: 5, 6, 11, 19, 23.

Ακατάλληλες ημέρες: 3, 15, 16, 17, 26, 27, 31.

Πλησιάστε: Κριούς, Λέοντες, Σκορπιούς, Τοξότες και Υδροχόους.

Απομακρυνθείτε από: Διδύμους και Παρθένους.

Τυχεροί αριθμοί: 20, 12, 16, 17, 38, 39, 56, 60, 77, 79.

Αστρολογικές προβλέψεις και ζώδια από την γνωστή Αστρολόγο ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ - ΤΑΥΡΟΣ  (21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΙΟΥ)