Κριός  (21 Μαρτίου - 20 Απριλίου)

ΠΛΑΝΗΤΗΣ: ΑΡΗΣ

ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ: 1ος Οίκος

ΣΤΟΙΧΕΙΟ: ΦΩΤΙΑ

ΙΔΙΟΤΗΤΑ: ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟ

ΣΗΜΕΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ : ΚΕΦΑΛΙ

ΤΥΧΕΡΗ ΗΜΕΡΑ: ΤΡΙΤΗ

ΧΡΩΜΑ: ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ: ΔΡΑΣΗ

ΕΛΑΤTΩΜΑ: Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΧΥΡΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΔΥΝΑΜΗ

ΤΥΧΕΡΟ ΠΕΤΡΑΔΙ: ΔΙΑΜΑΝΤΙ, ΓΡΑΝΑΤΗΣ, ΡΟΥΜΠΙΝΙ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ: ΜΙΧΑΗΛ

ΛΟΥΛΟΥΔΙ: ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ, ΤΟΥΛΙΠΑ

Κριός η αρχή του ζωδιακού κύκλου. Ως ζώδιο της Φωτιάς, το χαρακτηρίζουν ο ενθουσιασμός, η αυτοθυσία, η πρωτοπορία αλλά συγχρόνως η επιπολαιότητα, εγωπάθεια και επιθετικότητα. Κρατά πάντα το ρόλο του αρχηγού στη ζωή του και δεν αλλάζει εύκολα γνώμη αφού νευριάζει και πεισμώνει. Δύσκολα να συγκρατήσει τα λόγια του όταν θυμώνει και δεν σκέφτεται, με αποτέλεσμα  να μετανιώνει αργότερα για αυτά που έχει πει. Είναι ένα ζώδιο που μπορεί να στηριχτεί κάποιος αφού αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της ζωής, χωρίς να φοβάται, πολεμά τις αντίξοες συνθήκες και ότι βάζει στο μυαλό του το πετυχαίνει. Έχει τεράστια αποθέματα ενέργειας, εξαιτίας του κυβερνήτη του που είναι ο πλανήτης Άρης  και του προσδίδει μαχητικότητα, αψηφώντας τον κίνδυνο και τις συνέπειες του. Προσφέρει απλόχερα την βοήθεια του αλλά ζητά την αναγνώριση του από τους άλλους. Στον επαγγελματικό του τομέα, αναζητά πάντα την πρώτη θέση και καταβάλλει σημαντικές προσπάθειες για να φτάσει στην κορυφή και να κατέχει σημαντική θέση στην επιχείρηση που είναι για να μπορεί να δίνει εντολές και να υποδεικνύει σε όλους πώς να κινηθούν. Στον οικονομικό του τομέα, είναι σπάταλος και του αρέσει η καλοπέραση. Δεν χειρίζεται με σύνεση τα χρήματα του, αγαπά πολύ τους δικούς του ανθρώπους και ξοδεύει χρήματα γι αυτούς. Στον ερωτικό τομέα, δύσκολα μένει πιστός σε μια σχέση και δεν του αρέσει η καταπίεση και η στέρηση της ελευθερίας του. Αν αγαπήσει πραγματικά το ταίρι του κατέχει εξέχουσα θέση στην καρδιά του και αν ανακαλύψει ότι δεν του είναι πιστό πληγώνεται πάρα πολύ αλλά δεν το δείχνει. Επαγγέλματα που του ταιριάζουν: Μηχανικές κατασκευές, μεταλλουργία, βιομηχανική, κυνήγι, εκγύμναση, κρεοπώλης, σπορ, στρατός, αστυνομία, κτηνιατρική, οδοντιατρική, χειρουργική, γλυπτική, σχεδιαστής , πολιτικός , συγγραφέας , δικηγόρος , ηθοποιός.

Αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο του Κριού

---

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Αν η προηγούμενη χρονιά δεν ήταν αποδοτική, με τα γενέθλια σας οι προοπτικές θα είναι θαυμάσιες. Μετά το πέρασμα του πρώτου τριμήνου παρά τις έντονες δυσκολίες που θα παρουσιαστούν τα οικονομικά σας βελτιώνονται και πολλά πράγματα θα ξεκαθαρίσουν προς όφελος σας. Για όσους από εσάς επιχειρήσετε ταξίδια στο εξωτερικό ή ασχοληθείτε με τον τύπο προβλέπονται οικονομικά κέρδη και απολαβές.

ΕΡΩΤΑΣ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΖΩΗ

Κατά τη διάρκεια του 2010 λόγω της οπισθοδρόμησης του Άρη στον 7ο οίκο είναι πολύ πιθανόν να περάσετε ταραγμένες ημέρες και να προκύψουν διαφορές με φίλους και συγγενείς. Κρατήστε χαμηλούς τόνους για να αποφύγετε οριστικές ρήξεις και χωρισμούς με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΥΓΕΙΑ

Η υγεία σας δεν φαίνετε να επηρεαστεί σημαντικά κατά τη διάρκεια του 2010. Μόνο όσοι από εσάς είστε νευρικοί θα αντιμετωπίσετε προβλήματα κόπωσης και ίσως χρειαστεί να αναπαυθείτε και να ηρεμήστε.

Σχέσεις Κριού με τα άλλα ζώδια του Ζωδιακού κύκλου:

---

Κριός με Κριό: Σχέση αρμονική με αγάπη αλληλοκατανόηση και κοινά ενδιαφέροντα στη συνύπαρξη.

Κριός με Ταύρο: Σχέση αρμονική. Παρά την εμπάθεια που επικρατεί τα κοινά ενδιαφέροντα και η αλληλοκατανόηση βοηθούν θετικά στη συνύπαρξη.

Κριός με Δίδυμο: Σχέση αρκετά αρμονική με έντονα συναισθήματα, αγάπη και προσαρμοστικότητα στη συνύπαρξη.

Κριός με Καρκίνο: Σχέση όχι και τόσο αρμονική με έντονη πίεση στη συνύπαρξη από την υπερπροστασία που καταντά σε ιδιοτροπία από την πλευρά του Καρκίνου.

Κριός με Λέων: Σχέση πολύ αρμονική γεμάτη αγάπη, συναίσθημα κοινούς στόχους και ανταλλαγή ιδεών και αντιλήψεων στη συνύπαρξη.

Κριός με Παρθένο: Σχέση δύσκολη όχι και τόσο αρμονική. Ο Παρθένος είναι αρκετά επιφυλακτικός ως αναφορά τα οικονομικά με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εντάσεις και δυσκολίες στη συνύπαρξη.

Κριός με Ζυγό: Σχέση δύσκολη όχι και τόσο αρμονική με ανταγωνιστική έλξη και συνεχή προσπάθεια στη συνύπαρξη.

Κριός με Σκορπιό: Σχέση όχι και τόσο αρμονική γεμάτη εντάσεις και συνεχείς προσπάθειες στη συνύπαρξη.

Κριός με Τοξότη: Σχέση καλή και αρμονική με αλληλοκατανόηση αγάπη και έντονα συναισθήματα.

Κριός με Αιγόκερω: Σχέση αρκετά αρμονική παρόλου που ο Αιγόκερως είναι πολύ κλειστός απέναντι στον Κριό.

Κριός με Υδροχόο: Σχέση αρμονική γεμάτη κοινά ενδιαφέροντα, πάθος και γοητεία. Συχνά όμως χρειάζονται αλληλουποχωρήσεις για να υπερνικήσουν τις εντάσεις και τα μικροεμπόδια στη συνύπαρξη.

Κριός με Ιχθύ: Σχέση αρκετά αρμονική γεμάτη κοινά ενδιαφέροντα αλληλοκατανόηση έντονα συναισθήματα και αμοιβαία αγάπη.

Ευνοϊκές ημέρες

Ερωτικά: 3, 4, 8, 9, 13, 14, 17, 18, 23, 30.

Επαγγελματικά: 4, 8, 12, 17, 18, 22, 30.

Ακατάλληλες ημέρες: 2, 10, 11, 15, 16, 25, 29.

Πλησιάστε: Ταύρος και Αιγόκερους.

Απομακρυνθείτε από: Σκορπιούς. Τυχεροί αριθμοί: 2, 11, 14, 16, 18, 34, 42, 44, 47.

Αστρολογικές προβλέψεις και ζώδια από την γνωστή Αστρολόγο ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ - ΚΡΙΟΣ  (21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ)