Ιχθύες  (20 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου )

ΠΛΑΝΗΤΗΣ: ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ
ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ:12Ος ΟΙΚΟΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΟ:  ΝΕΡΟ
ΙΔΙΟΤΗΤΑ:   ΜΕΤΑΒΛΗΤΟ
ΣΗΜΕΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ : ΠΟΔΙΑ, ΑΚΡΑ, ΔΑΧΤΥΛΑ, ΛΕΜΦΑΔΕΝΕΣ  
ΤΥΧΕΡΗ ΗΜΕΡΑ: ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΧΡΩΜΑ: ΣΙΕΛ, ΤΥΡΚΟΥΑΖ, ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟ, ΜΟΒ, ΑΣΗΜΙ
ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ: ΦΙΛΟΔΟΞΟΣ
ΕΛΑΤTΩΜΑ:  ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ, ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ, ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ:ΑΣΤΕΡΙ
ΤΥΧΕΡΟ ΠΕΤΡΑΔΙ: ΑΚΟΥΑΜΑΡΙΝΑ, ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ, ΤΥΡΚΟΥΑΖ
ΑΓΓΕΛΟΣ  ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ:ΓΑΒΡΙΗΛ
ΛΟΥΛΟΥΔΙ:ΟΡΧΙΔΕΑ, ΒΙΟΛΕΤΑ

Οι Ιχθείς είναι κατ’ εξοχήν ένα από τα πιο συναισθηματικά ζώδια, καλλιτεχνική φύση, βαθιά ρομαντικοί και στοργικοί, είναι έτοιμοι να προσφέρουν τα πάντα για να βοηθήσουν τον άλλον για αυτό  και πολλές φορές γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης αφού δεν σκέφτονται ποτέ με την λογική. Διαθέτουν ανεπτυγμένη φαντασία που μερικές φορές την χρησιμοποιούν για να δραπετεύουν από την πραγματικότητα πράγμα που τους κάνει κακό αφού σε κάποιες περιπτώσεις θα πρέπει να δεχθούν τις υπάρχουσες καταστάσεις και να τις αντιμετωπίσουν. Η ανασφάλεια που έχουν τους οδηγεί να κλείνονται στον εαυτό τους και να μην ανοίγονται εύκολα στους άλλους. Ξέρουν να κρύβονται καλά και να τους μπερδεύουν όλους με αποτέλεσμα κανείς να μην ξέρει τι μπορεί να σκέπτονται ή τι προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίζουν.... Ο πλούσιος συναισθηματικός τους κόσμος μερικές φορές μπορεί να τους οδηγήσει σε σύγχυση και σε απομόνωση από το περίγυρο τους. Θα πρέπει να βρίσκουν συνεχώς διεξοδικά κανάλια για να μπορούν να κρατήσουν τις ισορροπίες στη ζωή τους. Τους ταιριάζουν τα επαγγέλματα της προσφοράς αφού το να βοηθούν το κόσμο είναι κάτι που τους καλύπτει και τους  γεμίζει. Με το χειρισμό των χρημάτων τους δεν τα πάνε και ιδιαίτερα καλά, τους αρέσει να είναι πάντα περιποιημένοι για αυτό ανανεώνουν συχνά την γκαρνταρόμπα τους. Στον έρωτα αφήνουν το συναίσθημα να τους παρασύρει και τον απολαμβάνουν στο μεγαλείο του, γεύονται την κάθε στιγμή σαν να είναι μοναδική αλλά τους αρέσει να μπλέκονται και σε διπλές καταστάσεις, σε εφήμερες σχέσεις αφού συνεχώς μπερδεύονται με τα συναισθήματα τους. Τα επαγγέλματα που ταιριάζουν στους Ιχθείς έχουν να κάνουν με την κεντρική λογική και είναι τα παρακάτω : Τέχνη, μουσική, μόδα, δημοσιογράφοι, διαφημιστές, θρησκεία, παραψυχολόγοι, ψυχολόγοι, νηπιαγωγοί, φωτογράφοι, σκηνοθέτες, κοινωνικοί λειτουργοί, μπάρμαν, θαλάσσιοι επιστήμονες, μυθιστοριογράφοι.

Αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ

---

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Το γενέθλια σας εξελιχθούν ομαλά και με πολύ καλούς οιωνούς αγαπητοί μου Ιχθείς σε θέματα καριέρας  και προώθησης των οικονομικών σας. Με τον Κρόνο να σας πιέζει για τελευταία φορά αποφύγετε να δανείσετε χρήματα ή να εγγυηθείτε για τρίτους διότι κινδυνεύετε να εξαπατηθείτε δημιουργώντας σημαντικά και απρόβλεπτα προβλήματα που θα σχετίζονται με καριέρα και χρηματοδότηση. Συνοπτικά το 1ο 2ο  και 3ο τρίμηνο του έτους θα ενισχυθεί η δημοτικότητα και το εισόδημα σας. Προς το τέλος του 4ο τριμήνου όμως θα πρέπει να χειριστείτε τα πράγματα με σύνεση διότι κινδυνεύετε να χάσετε σκληρά κερδισμένα χρήματα που θα έχουν σοβαρό αντίκτυπο στο εισόδημα σας.

ΕΡΩΤΑΣ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΖΩΗ

Στον αισθηματικό τομέα θα είναι μια καλή χρονιά το 2010  και ενδεχομένως να υπάρξει μια νέα γνωριμία για τους αδέσμευτους που θα εξελιχτεί σε γάμο από το 2ο τρίμηνο και μετά. Οι δεσμευμένοι θα απολαύσετε όμορφες και ευτυχισμένες στιγμές με το σύντροφο σας και ίσως είναι η πιο κατάλληλη εποχή για να αποκτήσετε νέο μέλος στην οικογένεια.

ΥΓΕΙΑ

Στον τομέα της υγείας τα πράγματα θα εξελιχτούν ομαλά εκτός από την επιρροή του Άρη που θα σας προκαλέσει άγχος και υπερκόπωση τον μήνα Ιούνιο. Υγιεινή διατροφή και σωματική άσκηση θα τονώσουν τον οργανισμό και τη διάθεση σας.

Σχέσεις Ιχθύ με τα άλλα ζώδια του Ζωδιακού κύκλου:

---

Ιχθύς με Κριό: Σχέση όχι και τόσο αρμονική με διαφορετικές απόψεις και ξαφνικές εντάσεις από την πλευρά του Κριού.

Ιχθύς με Ταύρο: Σχέση λίγο αρμονική με διαφορετικές απόψεις και αντιλήψεις. Υπάρχει όμως αλληλοκατανόηση και εκτίμηση από την πλευρά και των δύο.

Ιχθύς με Δίδυμο: Σχέση όχι και τόσο αρμονική με διαφορετικές αντιλήψεις έντονες λογομαχίες και εντάσεις που οδηγούν σε προστριβές στη συνύπαρξη.

Ιχθύς με Καρκίνο: Σχέση αρκετά καλή και αρμονική με αμοιβαία συναισθήματα αγάπη και αλληλοκατανόηση.

Ιχθύς με Λέων: Σχέση όχι και τόσο αρμονική με διαφορετικές απόψεις αντιθέσεις και μεγάλη ασυμφωνία ακόμα και στο σεξ.

Ιχθύς με Παρθένο: Σχέση όχι και τόσο αρμονική με διαφορετικές απόψεις και έντονη κριτική από την πλευρά του Παρθένου.

Ιχθύς με Ζυγό: Σχέση όχι και τόσο αρμονική με διαφορετικές αντιλήψεις και απόψεις.

Ιχθύς με Σκορπιό: Σχέση αρκετά αρμονική με αλληλοκατανόηση, εκτίμηση, συμπάθεια και αμοιβαία αισθήματα.

Ιχθύς με Τοξότη: Σχέση όχι και τόσο αρμονική. Παρόλου που υπάρχει ερωτικό πάθος και ταύτιση στο σεξ υπάρχει ανισορροπία και έλλειψη σταθερότητας από την πλευρά του Ιχθύ.

Ιχθύς με Αιγόκερω: Σχέση λίγο αρμονική με έλλειψη ισορροπίας στη συνύπαρξη. Υπάρχει όμως αγάπη και κατανόηση από την πλευρά και των δύο ζωδίων.

Ιχθύς με Υδροχόο: Σχέση όχι και τόσο αρμονική γεμάτη αντιθέσεις και διαφορετικές απόψεις.

Ιχθύς με Ιχθύ: Σχέση αρκετά αρμονική γεμάτη συναίσθημα, αλληλοκατανόηση ισορροπία και αμοιβαία αρμονία στη συνύπαρξη.

Ευνοϊκές ημέρες

Ερωτικά: 9, 10, 14, 19, 20, 24, 25, 31.

Επαγγελματικά: 4, 5, 6, 14, 18, 19, 23, 24.

Ακατάλληλες ημέρες: 1, 7, 8, 21, 27, 28, 29.

Πλησιάστε: Ταύρους, Λέοντες, και Ιχθείς.

Απομακρυνθείτε από: Αιγόκερους

Τυχεροί αριθμοί: 2, 10, 12, 14, 17, 18, 19, 35, 49.

Αστρολογικές προβλέψεις και ζώδια από την γνωστή Αστρολόγο ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ - ΙΧΘΥΕΣ - 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ