Αιγόκερως

22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου

Το ζώδιο του μήνα

ΠΛΑΝΗΤΗΣ - ΚΡΟΝΟΣ
ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ - 10ος ΟΙΚΟΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΟ - ΓΗ
EΞΑΡΣΗ ΖΩΔΙΟΥ ΑΡΗΣ
ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΖΩΔΙΟΥ ΣΕΛΗΝΗ
ΠΤΩΣΗ ΖΩΔΙΟΥ ΔΙΑΣ
ΙΔΙΟΤΗΤΑ - ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟ
ΠΟΛΙΚΟ ΖΩΔΙΟ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΤΥΧΕΡΗ ΗΜΕΡΑ - ΤΡΙΤΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ
ΣΗΜΕΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ - ΔΟΝΤΙΑ, ΟΣΤΑ, ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ,ΑΚΟΗ,ΣΠΛΗΝΑ,ΓΟΝΑΤΑ,ΚΝΗΜΕΣ
ΧΡΩΜΑ - ΜΑΥΡΟ, ΣΚΟΥΡΟ ΠΡΑΣΙΝΟ, ΚΑΦΕ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΚΟΥΡΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ
ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ - ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ, ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ
ΕΛΑΤΤΩΜΑ - ΑΔΙΑΚΡΙΣΙΑ
ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ - ΤΡΕΛΟΣ, ΕΡΗΜΙΤΗΣ
ΤΥΧΕΡΟ ΠΕΤΡΑΔΙ - ΟΝΥΧΑΣ, ΡΟΥΜΠΙΝΙ, ΓΡΑΝΙΤΗΣ, ΜΑΥΡΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ - ΟΥΡΙΗΛ
ΛΟΥΛΟΥΔΙ - ΚΙΣΣΟΣ, ΠΑΠΑΡΟΥΝΕΣ, ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ
ΜΕΤΑΛΟ - ΜΟΛΥΒΔΟΣ
ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΑΛΑΣ - ΦΩΣΦΟΡΙΚΟ ΑΣΒΕΣΤΙΟ-ΦΘΟΡΙΟΥΧΟ ΑΣΒΕΣΤΙΟ
ΠΙΘΑΝΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ - ΙΣΧΥΑΛΓΙΑ,ΑΡΘΡΙΤΙΔΑ,ΜΥΩΠΙΑ

Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο παρορμητικό έχει κυβερνήτη τον πλανήτη της πειθαρχίας τον Κρόνο που του προσδίδει την σοβαρότητα και την υπευθυνότητα στη ζωή του, αποφεύγοντας επιπολαιότητες και βιαστικές κινήσεις. Σκληροί από την φύση τους οι Αιγόκεροι, δύσκολα ανοίγονται στους ανθρώπους και κρατούν μια στάση απόμακρη και μόνο όταν θέλουν αυτοί αφήνουν τους άλλους να τους πλησιάσουν.

Πάνω από όλα το καθήκον και τα πρέπει έχουν σαν αρχή στη ζωή τους, οργανώνουν αργά και σταθερά τα βήματα τους και όταν βάλλουν ένα στόχο δεν τα παρατούν ποτέ όσο καιρός και αν περάσει μέχρι να τον εκπληρώσουν. Ο τρόπος που σκέφτονται είναι ορθολογιστικός, δύσκολα αλλάζουν γνώμη και μερικές φορές είναι πολύ εγωιστές και δεν παραδέχονται τα λάθη τους. Είναι πάρα πολύ σκληροί με τον εαυτό τους γι αυτό είναι και πολύ απαιτητικοί από τους άλλους, αφού έχουν υψηλή αίσθηση του καθήκοντος. Όταν κάτι δεν πάει καλά στη ζωή τους συνήθως απομονώνονται από τον περίγυρο τους, μελαγχολούν και προσπαθούν να ξεκαθαρίσουν και να δουν που έσφαλαν.

Στη δουλειά τους εργάζονται σκληρά γιατί θέλουν να ξεχωρίζουν πάντα και να εισπράττουν την αναγνώριση και τον θαυμασμό των άλλων. Τους ταιριάζουν ηγετικές θέσεις όπου θα μπορούν να πάρουν πρωτοβουλίες και να ξετυλίξουν τα ταλέντα και τις ικανότητες τους. Στα αισθηματικά τους δεν ανοίγονται εύκολα, είναι ντροπαλοί και εσωστρεφείς γιa αυτό χρειάζεται υπομονή να έχετε γιατί θέλουν χρόνο, να σας γνωρίσουν καλά και μετά να προχωρήσουν. Επαγγέλματα: Αγρότης, τεχνίτης, ανθρακωρύχος, ωρολογοποιός, αρχιτέκτονας, δικηγόρος, μηχανικός, αρχαιολόγος, διοικητής, επιστήμονας, μαθηματικός, δικαστής, τραπεζικός, δημόσιος υπάλληλος δάσκαλος, ζωγράφος, πολιτικός, επιχειρηματίας, λογιστής.

Προβλέψεις του μήνα για το ζώδιο του Αιγόκερου!!!

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Αγαπητοί Αιγόκεροι το 2011 υπόσχεται στα γενέθλιά σας μια πολύ ικανοποιητική και χαλαρωτική χρονιά. Αυτή την χρονιά θα εισπράξετε τους καρπούς και τα αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς που επενδύσατε στα προηγούμενα χρόνια. Έφτασε επιτέλους η ώρα να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς θα υπάρχει επιτυχία στην επαγγελματική σας ζωή με προώθηση της καριέρας σας ,γεμάτη αίσθηση άνεσης και ενθάρρυνσης. Κατά το 1ο τρίμηνο του έτους ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα λόγω ζήλειας από τρίτα πρόσωπα στο χώρο της εργασίας. Πρέπει να είστε προσεκτικοί αποφεύγοντας να χάσετε την ψυχραιμία σας διότι μπορεί να δημιουργηθούν παρασκηνιακά γεγονότα, ίντριγκες και μυστικά που μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα με συνεργάτες ιδιαίτερα κατά τον μήνα Ιούνιο με ανεπανόρθωτες καταστάσεις που θα χαλάσουν το κέφι και τη διάθεσή σας.

ΕΡΩΤΑΣ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΖΩΗ

Το ωροσκόπιο της αγάπης και του έρωτα προβλέπει για όσους είστε δεσμευμένοι ,ότι θα είστε πολύ ειλικρινείς με τον σύντροφό σας. Θα νοιώσετε μεγαλύτερη οικειότητα και ίσως πάρετε απόφαση για μακροχρόνια συμβίωση με τον άνθρωπό της ζωής σας.

Προς τον μήνα Μάρτιο και ως το τέλος Ιουλίου θα πρέπει να είστε προσεκτικοί διότι κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν ενδέχεται να δημιουργήσει πρόβλημα με τον σύντροφο της ζωής σας. Τη χρονιά αυτή όσοι είστε παντρεμένοι ενδέχεται να αποκτήσετε νέο μέλος στην οικογένεια, ή κάποιοι από εσάς να καταλήξετε στα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφο της ζωής σας από τον σύντροφο της ζωής σας, από τα μέσα Ιουλίου και μετά. Οι αδέσμευτοι το 1ο εξάμηνο του έτους θα απολαύσετε υπέροχες ρομαντικές στιγμές με νέες γνωριμίες που ίσως καταλήξουν και σε σχέση ζωής με πολύ καλές προοπτικές μελλοντικά.

ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Howard Hughes, Carlos Castaneda, Stephen Hawking, Elvis Presley, Cary Grant, Anthony Hopkins, Gerard Depardieu, David Lynch, Mel Gibson, Kevin Costner, Nicolas Cage, Jim Carey, Val Kilmer, Jude Law, David Bowie, Malcolm McLaren, Marilyn Manson, Ricky Martin, Θέμος Αναστασιάδης, Νίκος Πορτοκάλογλου, Σάκης Ρουβάς, Σπύρος Πώρος, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, Αριστοτέλης Ωνάσης.

ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Marlene Dietrich, Diane Keaton, Sissy Spacek, Janis Joplin, Marian Feithfoul, Patti Smith, Annie Lenox, Sade, Christy Turlington, Kate Moss, Carolyn Bessette, Τζένη Καρέζη, Ελένη Ναθαναήλ, Μπέτι Λιβανού, Δήμητρα Ματσούκα, Βίκυ Κουλιανού, Νόνη Δούνια, Δήμητρα Κωστάκη, Δήμητρα Ρουμπέση, Ντίνα Κώνστα.

Σχέσεις Αιγόκερου με τα άλλα ζώδια του Ζωδιακού κύκλου

Αιγόκερως με Κριό: Σχέση όχι και τόσο αρμονική γεμάτη εντάσεις δυσκολίες και εγωισμούς.

Αιγόκερως με Ταύρο: Σχέση πολύ καλή και αρμονική γεμάτη σταθερότητα και αλληλοεκτίμηση.

Αιγόκερως με Δίδυμο: Σχέση αρμονική γεμάτη αλληλοκατανόηση και αμοιβαία εκτίμηση.

Αιγόκερως με Καρκίνο: Σχέση αρκετά αρμονική με αλληλοκατανόηση, αγάπη αλλά και έντονο ανταγωνισμό μεταξύ τους.

Αιγόκερως με Λέων: Σχέση όχι και τόσο αρμονική γεμάτη δυσκολίες και έντονο ανταγωνισμό στη συνύπαρξη.

Αιγόκερως με Παρθένο: Σχέση καλή και αρμονική με αμοιβαία αισθήματα και αλληλοκατανόηση.

Αιγόκερως με Ζυγό: Σχέση όχι και τόσο αρμονική με κακή επικοινωνία και ασυνεννοησία από την πλευρά του Ζυγού.

Αιγόκερως με Σκορπιό: Σχέση αρκετά αρμονική με αμοιβαία κατανόηση, έντονο πάθος και ερωτισμό.

Αιγόκερως με Τοξότη: Σχέση αρκετά αρμονική. Υπάρχει όμως μεγάλη αστάθεια στη μόνιμη συνύπαρξη και διαβίωση.

Αιγόκερως με Αιγόκερω: Σχέση αρκετά αρμονική. Κοινά ενδιαφέροντα και εκπλήρωση στόχων στις συνεργασίες τους.

Αιγόκερως με Υδροχόο: Σχέση αρκετά αρμονική με αλληλοκατανόηση και ανιδιοτελή αγάπη μεταξύ τους.

Αιγόκερως με Ιχθύ: Σχέση αρκετά αρμονική με έντονες όμως υποχωρήσεις λόγο των διαφορετικών απόψεων στη συνύπαρξη.

Ευνοϊκές ημέρες

Ερωτικά: 8, 12, 16, 17, 20, 21, 25, 26.

Επαγγελματικά: 15, 20, 23, 30, 31.

Ακατάλληλες ημέρες: 10, 11, 18, 19, 27.

Πλησιάστε: Ταύρους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες.

Απομακρυνθείτε από: Καρκίνους, Λέοντες, και Σκορπιούς.

Τυχεροί αριθμοί: 10, 14, 18, 20, 32, 34, 46.

Αστρολογικές προβλέψεις και ζώδια από την γνωστή Αστρολόγο ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ
 

ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ, ΑΙΓΟΚΑΙΡΩΣ (22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ-19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ)