Τρίμηνες Αστρολογικές προβλέψεις  Απρίλιος - Μάιος – Ιούλιος  2010

ΑΠΡΙΛΙΟΣ – ΜΑΙΟΣ – ΙΟΥΛΙΟΣ

Κριός  21 Μαρτίου - 20 Απριλίου

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΡΗΣ
  ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΦΩΤΙΑ
      ΤΥΧΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ
    ΧΡΩΜΑ ΚΟΚΚΙΝΟ
   ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΡΟΤΑΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
       ΤΥΧΕΡΟ ΠΕΤΡΑΔΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙ

Μετά το πέρασμα του Απριλίου παρά τις έντονες δυσκολίες που παρουσιάστηκαν τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν και πολλά πράγματα θα προωθηθούν και θα ξεκαθαρίσουν προς όφελος σας ενώ για πολλούς από εσάς ευνοούνται ταξίδια στο εξωτερικό με οικονομικά κέρδη προς όφελος σας. Για τους αδέσμευτους ευνοούνται νέες γνωριμίες και κοινωνικές συναναστροφές. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να προσέχετε το μήνα Απριλίου με την οπισθοδρόμηση του Ερμή για να αποφύγετε ρήξεις και χωρισμούς με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ταύρος  21 Απριλίου – 20Μαΐου

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
 ΣΤΟΙΧΕΙΟ  ΓΗ
      ΤΥΧΕΡΗ ΗΜΕΡΑ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
   ΧΡΩΜΑ ΠΡΑΣΙΝΟ
   ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΡΟΤΑΤΗΣ ΟΥΡΙΗΛ
    ΤΥΧΕΡΟ ΠΕΤΡΑΔΙ  ΖΑΦΕΙΡΙ

Με το πέρασμα του Δία στους Ιχθείς και τη σύνοδο Δία -  Ουρανού ενδέχεται να κλείσετε συμφωνίες με υψηλά υφιστάμενα πρόσωπα που θα συμβάλουν σημαντικά στην εξέλιξη της μελλοντικής σας καριέρας. Η διέλευση του Δία στο 10 οίκο σας προς τα μέσα Απριλίου θα κάνει τα πράγματα σπουδαία για τους αδέσμευτους με εξέλιξη της σχέσης σας σε αρραβώνα ή γάμο φτάνοντας στα σκαλιά της εκκλησιάς με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Ωστόσο οι δεσμευμένοι θα πρέπει να προσέχετε την εκκριτική ατμόσφαιρα που θα προκύψει προς το τέλος Ιουνίου εξαιτίας της διέλευσης του Άρη στον 7ο οίκο σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ 21 ΜΑΪΟΥ – 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΡΜΗΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΕΡΑΣ

ΤΥΧΕΡΗ ΗΜΕΡΑ  ΤΕΤΑΡΤΗ

ΧΡΩΜΑ  ΚΙΤΡΙΝΟ
    ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΡΟΤΑΤΗΣ ΡΑΦΑΗΛ
    ΤΥΧΕΡΟ ΠΕΤΡΑΔΙ ΑΧΑΤΗΣ

Θα υπάρξουν αλλαγές στον οικονομικό και επαγγελματικό τομέα το τρίμηνο αυτό που θα προάγουν σημαντικά την καριέρα σας με καινούργιες προτάσεις και δραστηριότητες. Με το πέρασμα του Κρόνου στο Ζυγό τα πράγματα θα γίνουν πιο ευνοϊκά για σας και θα νιώσετε απελευθερωμένοι από πάσης φύσεως δοκιμασίες νέες γνωριμίες και επαφές με πρόσωπα που θα αλλάξουν τις σχέσεις και τη ζωή σας εντελώς ξαφνικά. Τον μήνα Ιούνιο θα πρέπει να προσέξετε τυχόν προβλήματα επικοινωνίας εξαιτίας της αντίθεσης Άρη – Ερμή. Για τους δεσμευμένους η οικογενειακή ζωή θα είναι εγκάρδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ – 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΠΛΑΝΗΤΗΣ   ΣΕΛΗΝΗ
 ΣΤΟΙΧΕΙΟ  ΝΕΡΟ
 ΤΥΧΕΡΗ ΗΜΕΡΑΔΕΥΤΕΡΑ
   ΧΡΩΜΑ ΓΑΛΑΖΙΟ
   ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΡΟΤΑΤΗΣ   ΓΑΒΡΙΗΛ
      ΤΥΧΕΡΟ ΠΕΤΡΑΔΙ   ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ

Ο οικονομικός και επαγγελματικός τομέας θα παρουσιάσει άνοδο το τρίμηνο αυτό με αλλαγές που μπορεί να γίνουν στην εργασία σας από τα μέσα Μαΐου και μετά με κέρδη και συνεργασίες που ενδεχομένως να προέρχονται από το εξωτερικό. Με την επιστροφή του Κρόνου στην Παρθένο θα ξεκαθαρίσετε από σχέσεις και συνεργάτες που μέχρι τώρα προσπαθούσαν να μπλοκάρουν την εξέλιξη σας. Στον αισθηματικό τομέα μια νέα γνωριμία θα συναρπάσει τους αδέσμευτους και οι δεσμευμένοι θα βιώσετε ένα ευχάριστο οικογενειακό γεγονός με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας μέχρι τις 14 Ιουνίου.

ΛΕΩΝ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ – 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΠΛΑΝΗΤΗΣ    ΗΛΙΟΣ
 ΣΤΟΙΧΕΙΟ  ΦΩΤΙΑ
      ΤΥΧΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ
   ΧΡΩΜΑ ΧΡΥΣΑΦΙ
   ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΡΟΤΑΤΗΣ  ΜΙΧΑΗΛ
     ΤΥΧΕΡΟ ΠΕΤΡΑΔΙ ΧΡΥΣΟΣ

Στον επαγγελματικό και κοινωνικό τομέα θα δημιουργηθούν ρήξεις φέρνοντας στο προσκήνιο ξεκαθαρίσματα και οριστικές αλλαγές μέχρι τα μέσα Μαΐου. Τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν αισθητή βελτίωση από το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου και μετά. Στον αισθηματικό τομέα οι αδέσμευτοι θα απολαύσετε καινούργιες γνωριμίες και ευχάριστες κοινωνικές συναναστροφές, ωστόσο οι δεσμευμένοι θα πρέπει να προσέχετε εξαιτίας της επιρροής του Άρη στον 4ο οίκο σας που κάνει την ατμόσφαιρα εκκριτική εξαιτίας των εντάσεων που ενδέχεται να ξεσπάσουν με τον σύντροφο και την οικογένεια σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΡΜΗΣ
  ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΗ
       ΤΥΧΕΡΗ ΗΜΕΡΑ  ΤΕΤΑΡΤΗ
   ΧΡΩΜΑ     ΘΑΛΑΣΣΙ
    ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΡΟΤΑΤΗΣ   ΟΥΡΙΗΛ
       ΤΥΧΕΡΟ ΠΕΤΡΑΔΙ    ΤΟΠΑΖΙ

Ευχάριστες επαγγελματικές συμφωνίες με οικονομικές απολαβές προς όφελος σας και προώθηση των επαγγελματικών σας σχεδίων που εδώ και δυο χρόνια παρουσίασαν δυσκολίες. Στον αισθηματικό τομέα οι αδέσμευτοι θα προχωρήσετε σε νέες γνωριμίες αφήνοντας οριστικά στο παρελθόν προβληματικές σχέσεις που τα δυο τελευταία χρόνια σας ταλαιπώρησαν αισθητά. Οι δεσμευμένοι θα βιώσετε ευχάριστες στιγμές οικογενειακής γαλήνης και θα απολαύσετε ευχάριστα ταξίδια με τον σύντροφο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΠΛΑΝΗΤΗΣ   ΑΦΡΟΔΙΤΗ
  ΣΤΟΙΧΕΙΟ  ΑΕΡΑΣ
      ΤΥΧΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
    ΧΡΩΜΑ  ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟ
     ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΡΟΤΑΤΗΣ   ΡΑΦΑΗΛ
     ΤΥΧΕΡΟ ΠΕΤΡΑΔΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙ

Από το πρώτο δεκαήμερο του μηνός Απριλίου θα προκύψουν ξεκαθαρίσματα σε θέματα κληρονομικά και επαγγελματικά εξαιτίας της παρουσίας του Κρόνου στο ζώδιο σας που τα επόμενα δυο χρόνια θα μπουν σε τροχιά μελλοντικής και οριστικής τακτοποίησης προς όφελος σας. Στον αισθηματικό τομέα τα θέματα θα ξεκαθαρίσουν θέλοντας τα πράγματα επί τάπητος με την οικογένεια και τα αδέλφια σας. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε νέες γνωριμίες με μελλοντικές σοβαρές και μόνιμες σχέσεις. Οι δεσμευμένοι συζητήστε τις επιθυμίες και τα προβλήματα με το ταίρι σας και αν δεν βρείτε ανταπόκριση ξεκαθαρίστε οριστικά τη σχέση αυτή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΠΛΑΝΗΤΗΣ     ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ
  ΣΤΟΙΧΕΙΟ   ΝΕΡΟ
     ΤΥΧΕΡΗ ΗΜΕΡΑ   ΤΡΙΤΗ
   ΧΡΩΜΑ    ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
 ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΡΟΤΑΤΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ
    ΤΥΧΕΡΟ ΠΕΤΡΑΔΙ ΡΟΥΜΠΙΝΙ

Ευχάριστες αλλαγές επιφυλάσσει το τρίμηνο αυτό στην εργασία σας. Μέχρι το τέλος Ιουνίου πολλοί από εσάς ενδέχεται να κλίσετε συμφωνίες ή να εγκατασταθείτε μόνιμα στο εξωτερικό με κοινωνική άνοδο και κερδοφόρες οικονομικές απολαβές. Στον αισθηματικό τομέα οι αδέσμευτοι θα κάνετε νέες γνωριμίες που θα σας χαρίσουν τον απόλυτο έρωτα. Για τους δεσμευμένους η σχέση με το σύντροφο σας θα γίνει πιο ευχάριστη καθώς η διέλευση τον Δία θα σας χαρίσει κοινωνική επιτυχία και φήμη.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΠΛΑΝΗΤΗΣ   ΔΙΑΣ
 ΣΤΟΙΧΕΙΟ  ΦΩΤΙΑ
     ΤΥΧΕΡΗ ΗΜΕΡΑ  ΤΕΤΑΡΤΗ
  ΧΡΩΜΑ  ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΙΟ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΡΟΤΑΤΗΣ    ΜΙΧΑΗΛ
   ΤΥΧΕΡΟ ΠΕΤΡΑΔΙ   ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΥΡΚΟΥΑΖ

Σημαντικές αλλαγές ως αναφορά τη φήμη και την προώθηση των επαγγελματικών σας σχεδίων θα προκύψουν το τρίμηνο αυτό. Με το πέρασμα του Δία στους Ιχθύς θα βελτιωθούν οι σχέσεις με το οικογενειακό σας περιβάλλον και προς το τέλος Ιουνίου η άνοδος και οι ευκαιρίες θα βελτιώσουν θέματα οικονομικά και καριέρας. Στον αισθηματικό τομέα οι πλανήτες θα είναι ευνοϊκοί μαζί σας και αν είστε ήδη ερωτευμένος θα απολαύσετε την ευτυχία με τον αγαπημένο–η σας. Για τους δεσμευμένους τα πράγματα θα είναι ομαλά και ενδέχεται πολλοί από εσάς να αποκτήσετε καινούργιο μέλλος στην οικογένεια προς το τέλος Ιουνίου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΠΛΑΝΗΤΗΣ  ΚΡΟΝΟΣ
 ΣΤΟΙΧΕΙΟ       ΓΗ
      ΤΥΧΕΡΗ ΗΜΕΡΑ  ΣΑΒΒΑΤΟ
   ΧΡΩΜΑ ΜΑΥΡΟ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΡΟΤΑΤΗΣ ΟΥΡΙΗΛ
   ΤΥΧΕΡΟ ΠΕΤΡΑΔΙ ΟΝΥΧΑΣ

Μετά την επιρροή των εκλείψεων στο ζώδιο σας θα επέρθουν αλλαγές από τα μέσα Μαΐου στον οικουμενικό τομέα όπου ευνοούνται τυχερά παιχνίδια και χρηματοδοτήσεις. Στην αισθηματική σας ζωή οι δεσμευμένοι υπάρχει πιθανότητα να περάσετε ταραγμένες στιγμές. Προς το τέλος Μαΐου τα πράγματα θα ηρεμήσουν και οι αδέσμευτοι μετά από αρκετή αναζήτηση θα κατασταλάξετε στον έρωτα της ζωής σας που θα γνωρίσετε εντελώς ξαφνικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΠΛΑΝΗΤΗΣ   ΟΥΡΑΝΟΣ
 ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΕΡΑΣ
     ΤΥΧΕΡΗ ΗΜΕΡΑ  ΣΑΒΒΑΤΟ
   ΧΡΩΜΑ  ΓΑΛΑΖΙΟ
 ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΡΟΤΑΤΗΣ   ΡΑΦΑΗΛ
    ΤΥΧΕΡΟ ΠΕΤΡΑΔΙ   ΖΑΦΕΙΡΙ

Με το πέρασμα του Δία στο 2ο οίκο σας από οικονομικής πλευράς τα πράγματα θα είναι αρκετά ευνοϊκά για σας και οι τοποθετήσεις χρημάτων θα αποδώσουν με αύξηση εισοδήματος και προώθηση της καριέρας σας. Προς τα μέσα Μαΐου προβλέπετε θεαματική αύξηση των οικονομικών σας και μερικοί από εσάς αφού ταχτοποιήσετε κληρονομικές θέματα και θα βρεθείτε στην ευχάριστη θέση να απολαύσετε την απόκτηση κάποιου αυτοκίνητου ή ακίνητου. Στην αισθηματική σας ζωή οι κοινωνικές επαφές θα αναπτερώσουν την αισιοδοξία σας. Οι αδέσμευτοι θα γίνετε πόλος έλξης για βλέμματα θαυμασμού και ίσως γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας από το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου και μετά. Οι δεσμευμένοι θα απολαύσετε στιγμές οικογενειακής γαλήνης και ευτυχίας.

ΙΧΘΕΙΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ – 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΟ  ΝΕΡΟ
    ΤΥΧΕΡΗ ΗΜΕΡΑ  ΠΕΜΠΤΗ
 ΧΡΩΜΑ  ΓΑΛΑΖΙΟ  ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΡΟΤΑΤΗΣ   ΓΑΒΡΙΗΛ
  ΤΥΧΕΡΟ ΠΕΤΡΑΔΙ  ΧΡΥΣΟΛΥΘΟΣ

Το τρίμηνο αυτό θα εξελιχτεί ομαλά και με πολύ καλούς οιωνούς σε θέματα καριέρας και προώθησης των οικονομικών σας. Ενδέχεται να ενισχυθεί η δημοτικότητα και το εισόδημα σας. Στον αισθηματικό τομέα μια σχέση ενδεχομένως να εξελιχτεί σε γάμο ή σοβαρό δεσμό μελλοντικά. Οι δεσμευμένοι θα απολαύσετε όμορφες και ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφο σας και ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποκτήσετε νέο μέλος στη οικογένεια.

Συγγραφέας Αστρολόγος : Αλίντα Κανάκη

Αστρολογικές προβλέψειςκαι ζώδια από την γνωστή Αστρολόγο ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ
 

ΤΡΙΜΗΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ  ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΜΑΙΟΣ – ΙΟΥΛΙΟΣ  2010