Ζώδια Σεπτέμβριος 2010

  Ζώδια Σεπτέμβριος 2010Κριός (21/3 - 20/4)

Έρωτας
Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις. Οι καταστάσεις θα ξεκαθαρίσουν προς όφελος σας μετά τις 20 Σεπτεμβρίου.

Υγεία - ομορφιά - αισθητική
Σύμφωνα με το πλανητικό σύστημα που επικρατεί είναι καλές για να φροντίσετε τον εαυτό σας με ενυδάτωση, μασάζ, χαλάρωση και μια καλή μάσκα προσώπου. Αποφύγετε τοξίνες και υπερβολική κατανάλωση αλκοολούχων ποτών !!!

Εργασία
Αποφύγετε οικονομικά ανοίγματα και μην ρισκάρετε να δανείσετε και να επισυνάψετε δάνεια διότι θα προκύψουν δυσκολίες μελλοντικά.

Ζώδια Σεπτέμβριος 2010  Ταύρος (21/4 - 20/5)

Έρωτας

Τα άστρα προβλέπουν για σας πως οι συνθήκες που θα επικρατήσουν στην σχέση σας θα είναι κάπως δύσκολες με μικροεντάσεις και καβγαδάκια έως 20 του μηνός. Ευνοούνται κοινωνικές συναναστροφές νέες γνωριμίες καθώς και πολλά ξεκαθαρίσματα στον οικογενειακό τομέα προς όφελος σας.

Υγεία - ομορφιά – αισθητική

Δρομολογήστε αποτοξίνωση και μείωση βάρους με το ξεκίνημα δίαιτας αυτόν τον μήνα. Καταναλώστε μεταλλικό νερό και άφθονα φρούτα και λαχανικά.

Εργασία

Οι πλανήτες κάνουν τα πράγματα αρκετά ευνοϊκά χαρίζοντας σας την ευκαιρία για νέα ξεκινήματα. Οι προσπάθειες του παρελθόντος θα ανταμειφθούν αρκεί να είστε υπομονετικοί εξαιτίας των μικροεμποδίων που προκύπτουν.

  Ζώδια Σεπτέμβριος 2010Δίδυμοι (21/5 - 21/6)

Έρωτας

Έντονες πιέσεις στον αισθηματικό τομέα θα σας προκαλέσει το πλανητικό σκηνικό την τελευταία εβδομάδα του μήνα. Η οξύτητα των προηγούμενων μηνών θα πάρει τέλος και θα επέλθουν ξεκαθαρίσματα που θα σας χαλάσουν την διάθεση δημιουργώντας οριστικές ρήξεις με τον σύντροφο σας. Υπομονή φίλοι μου Δίδυμοι διότι τα πράγματα θα είναι ευνοϊκά για σας από τα μέσα Σεπτεμβρίου με ευχάριστες αισθηματικές αλλαγές και μελλοντικές εξελίξεις προς όφελος σας.

Υγεία - ομορφιά – αισθητική

Η περιποίηση προσώπου θα σας ανανεώσει αρκετά τον μήνα Σεπτέμβριο. Η χρήση βοτάνων και αιθέριων ελαιών θα βοηθήσει το σώμα σας να απαλλαγεί από τοξίνες και ίσως κάποια παραπανίσια κιλά εξαιτίας του στρες που σας πίεσε το τελευταίο τρίμηνο.

Εργασία

Τα άστρα δημιουργούν έντονες οικονομικές πιέσεις στον οικονομικό και στον επαγγελματικό σας τομέα. Και ίσως τα άστρα θα φέρουν στο προσκήνιο θέματα κληρονομικά, κτηματικά που θα ξεκαθαρίσουν έως τέλος της χρονιάς.

  Ζώδια Σεπτέμβριος 2010Καρκίνος (22/6 - 22/7)

Έρωτας

Τα άστρα θα εγκαινιάσουν μια καινούργια εποχή στο ζώδιο σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα οδηγηθείτε σε καινούργια φλερτ με ευχάριστες μελλοντικές εξελίξεις. Οι δεσμευμένοι μετά την κρίση που περάσατε με τον σύντροφο σας θα θέσετε καινούργιες βάσεις στην σχέση σας ξεκαθαρίζοντας άσχημες καταστάσεις από το παρελθόν.

Υγεία - ομορφιά – αισθητική

Ασχοληθείτε με τον καθαρισμό του προσώπου και καταναλώστε άφθονα φρούτα και λαχανικά που θα τονώσουν την λάμψη και την εξωτερική σας ομορφιά.

Εργασία

Τα άστρα θα σας ταλαιπωρήσουν με μικροεμπόδια και καθυστερήσεις για αυτό θα πρέπει να επιστρατεύσετε όλες της δυνάμεις σας για να τα βγάλετε πέρα. Στον οικονομικό τομέα θα χρειαστεί να περιορίσετε έξοδα για να μην πιεστείτε.

  Ζώδια Σεπτέμβριος 2010Λέων (23/7 - 23/8)

Έρωτας

Οι πλανητικές όψεις θα επηρεάσουν τις σχέσεις σας και κάποιες εντάσεις θα σας αγχώσουν υπερβολικά. Αποφύγετε καινούργιες γνωριμίες και σχέσεις διότι θα αντιμετωπίσετε σοβαρά προβλήματα μελλοντικά.

Υγεία - ομορφιά – αισθητική

Το μήνα Σεπτέμβριο θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση και αποφύγετε καταχρήσεις που θα επιβαρύνουν το κυκλοφοριακό σας.

Εργασία

Αποφύγετε οικονομικά ανοίγματα και μην ρισκάρετε να δανείσετε και να επισυνάψετε δάνεια διότι θα προκύψουν δυσκολίες μελλοντικά.

  Ζώδια Σεπτέμβριος 2010Παρθένος (24/8 - 22/9)

Έρωτας

Στα αισθηματικά σας όσοι έχετε μόνιμη σχέση θα νιώσετε πολύ πίεση  λόγω της κακής επικοινωνίας με τον σύντροφο σας. Από 20 του μηνός και μετά οι αστρολογικές προβλέψεις θα φέρουν νέες γνωριμίες, κοινωνικότητα, ψυχαγωγία αλλά και αναζήτηση του ιδανικού συντρόφου. Οι δεσμευμένοι θα ισορροπήσετε τη σχέση σας και θα σταματήσετε να πληγώνετε έναν άνθρωπο που τρέφει έντονα συναισθήματα για σας.

Υγεία - ομορφιά – αισθητική

Οργανώστε την γκαρνταρόμπα σας αφαιρώντας κάθε τι παλιό και άχρηστο που φορτίζει αρνητικά την διάθεση σας.

Εργασία

Καθυστερήσεις και μικροεμπόδια στον οικονομικό τομέα θα σας χαλάσουν την διάθεση σας. Από 20 του μηνός και μετά οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και η προώθηση των στόχων σας είναι κάτι που μπορείτε να υπολογίσετε με απόλυτη σιγουριά.

 Ζώδια Σεπτέμβριος 2010 Ζυγός (23/9 - 22/10)

Έρωτας

Η διάθεση σας θα είναι καλή και κάποιοι από εσάς θα προχωρήσετε σε συμβιβασμούς έχοντας επιτέλους την ικανότητα να επιλύσετε τα προβλήματα σας με τον σύντροφο σας. Αφήστε τη διάθεση σας και προχωρήστε άφοβα στην επισημοποίηση μιας σχέσης ή ενός γάμου που θα αλλάξει τη ζωή σας οριστικά.

Υγεία - ομορφιά – αισθητική

Η υπερένταση μπορεί να επηρεάσει κάπως την υγεία σας. Ξεκουραστείτε κάνοντας ένα χαλαρωτικό μασάζ και περιποιηθείτε την επιδερμίδα του προσώπου σας με μια ενυδατική και αντιοξειδωτική μάσκα ομορφιάς.

Εργασία

Τα άστρα είναι αρνητικά στο να ξεκινήσετε νέα πράγματα διότι οι πλανητικές όψεις δεν ευνοούν καθόλου τα οικονομικά σας εξαιτίας του πλανητικού συστήματος.

Ζώδια Σεπτέμβριος 2010  Σκορπιός (23/10 - 22/11)

Έρωτας

Πολλοί από εσάς αισθάνεστε ανικανοποίητοι στον αισθηματικό σας τομέα. Μετά τις 20 Σεπτεμβρίου οι σχέσεις με τον σύντροφο σας θα είναι καλύτερες και οι αδέσμευτοι θα χαρείτε νέες γνωριμίες.

Υγεία - ομορφιά - αισθητική

Η υπερένταση μπορεί να επηρεάσει κάπως την υγεία σας. Ξεκουραστείτε κάνοντας ένα χαλαρωτικό μασάζ και περιποιηθείτε την επιδερμίδα του προσώπου σας με μια ενυδατική και αντιοξειδωτική μάσκα ομορφιάς.

Εργασία

Μετά τις 20 Σεπτεμβρίου προωθούνται ενδιαφέρουσες συνεργασίες επαγγελματικής φύσεως. Δείτε τα πράγματα από την καλή τους πλευρά αξιοποιώντας τις καινούργιες ευκαιρίες που θα προκύψουν.

  Ζώδια Σεπτέμβριος 2010Τοξότης (23/11 - 21/12)

Έρωτας

Αισθάνεστε ανικανοποίητοι στον αισθηματικό τομέα. Μετά τις 20 Σεπτεμβρίου τα άστρα ευνοούν τις σχέσεις σας και μια ενδιαφέρουσα γνωριμία θα θέση τη ζωή σας πάνω σε καινούργιες βάσεις με μελλοντικές εξελίξεις.

Υγεία - ομορφιά – αισθητική

Το ξεκίνημα μιας δίαιτας και η αρχή αποτοξίνωσης θα σας χαλαρώσει και θα σας ξεκουράσει από το στρες των προηγούμενων μηνών.

Εργασία

Μην γίνεστε βιαστικοί και απρόσεκτοι στην εργασία σας. Τυχόν λάθη μπορεί να έχουν δυσάρεστες επιπτώσεις. Μετά τις 20 Σεπτεμβρίου προγραμματίστε και προωθήστε σχέδια και στόχους στον επαγγελματικό σας τομέα.

  Ζώδια Σεπτέμβριος 2010Αιγόκερως (22/12 - 19/1)

Έρωτας

Το μήνα Σεπτέμβριο θα κάνετε νέες γνωριμίες και ίσως προκύψει μια σχέση γεμάτη έρωτα και πάθος με καλές εξελίξεις μελλοντικά.

Υγεία - ομορφιά – αισθητική

Από 20 Σεπτεμβρίου και μετά θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση και αποφύγετε καταχρήσεις που θα επιβαρύνουν το κυκλοφοριακό σας.

Εργασία

Θα χρειαστεί να φερθείτε με μεγάλη προσοχή στις κινήσεις των οικονομικών σας. Κάποια πράγματα θα καθυστερήσουν και ίσως βγείτε από τον προϋπολογισμό σας με αισθητά προβλήματα που θα γίνουν έντονα μελλοντικά.

  Ζώδια Σεπτέμβριος 2010Υδροχόος (20/1 - 19/2)

Έρωτας

Τα άστρα θα κάνουν τα πράγματα θα είναι αρκετά ευνοϊκά με τον σύντροφο σας. Οι αδέσμευτοι θα χαρείτε κοινωνικές συναναστροφές και νέες γνωριμίες  που θα εξελιχτούν σε σχέση μελλοντικά.

Υγεία - ομορφιά – αισθητική

Μερικοί από σας αγαπητοί μου Υδροχόοι μπορεί να νιώσετε έντονα ενοχλήματα στα πόδια λόγω χρόνιων προβλημάτων που σας ταλαιπωρούν εξαιτίας της ορθοστασίας και της κούρασης. Φροντίστε το δέρμα σας και καταναλώσετε πολλά φρούτα και λαχανικά.

Εργασία

Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αφήνετε τα εμπόδια που παρουσιάζονται συνεχώς στον επαγγελματικό τομέα να χαλάσουν το κέφι και την διάθεση σας. Μέχρι τα μέσα του μήνα βεβαιωθείτε ότι οι τυχόν τοποθετήσεις χρημάτων είναι συμφέρουσες και σίγουρες  πριν κάνετε επενδύσεις.

Ζώδια Σεπτέμβριος 2010  Ιχθύες (20/2- 20/3)

Έρωτας

Τα πράγματα θα καλυτερεύσουν στην αισθηματική σας ζωή. Για τους δεσμευμένους η κατάσταση θα είναι αρκετά ήσυχη ενώ ένας γάμος για τους αδέσμευτους θα αποτελέσει ορόσημο για πολλούς από εσάς.

Υγεία - ομορφιά – αισθητική

Τα άστρα θα σας επιφέρουν εσωτερική αναστάτωση, χαλαρώστε αποφύγετε καταχρήσεις και αλκοολούχα ποτά!!!

Εργασία

Οι πλανήτες θα σας προκαλέσουν ανακατατάξεις αποφύγετε οικονομικά ανοίγματα και μην ρισκάρετε να δανείσετε και να επισυνάψετε δάνεια διότι θα προκύψουν δυσκολίες μελλοντικά.

Αστρολογικές προβλέψεις και ζώδια από την γνωστή Αστρολόγο ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2010