Ζώδια Οκτώβριος 2010

  Ζώδια Οκτώβριος 2010Κριός (21/3 - 20/4)

Έρωτας

Η ανάδρομη Αφροδίτη θα επηρεάσει την κρίση σας και θα σας κάνει ευάλωτους. Αποφύγετε καινούργιες γνωριμίες και σχέσεις διότι θα αντιμετωπίσετε σοβαρά προβλήματα μελλοντικά

Υγεία - ομορφιά - αισθητική

Μέχρι τις 8 του μηνός ξεκινήστε ένα ελαφρύ πρόγραμμα γυμναστικής συνδυασμένο με σωστή διατροφή. Στην συνέχεια προσέξτε μην παρασυρθείτε σε καταχρήσεις ιδιαίτερα στο αλκοόλ γιατί θα υπάρξει κίνδυνος να έχετε καούρες και να αυξήσετε το βάρος σας.

Εργασία

Ξεκινάει η σκληρή δουλειά. Ίσως νιώσετε εκνευρισμό μιας και θα αναγκάζεστε να βρίσκεστε διαρκώς σε εγρήγορση και να προσαρμοστείτε στις απαιτήσεις του Φθινοπώρου.

Ζώδια Οκτώβριος 2010  Ταύρος (21/4 - 20/5)

Έρωτας

Κάποιες ευκαιρίες και νέες γνωριμίες ή επανασυνδέσεις μπορούν να γίνουν. Πιστέψτε στον εαυτό σας και προχωρήστε αφήνοντας πίσω το παρελθόν.

Υγεία - ομορφιά - αισθητική

Ξεκινήστε δίαιτα και κάνετε τις τυπικές εξετάσεις σας ώστε να τονωθεί ο οργανισμός σας. Όλα αυτά πριν τις 10 του μηνός. Προσοχή σε μικροατυχήματα και μολύνσεις

Εργασία

Το δεύτερο μισό του μήνα οι απαιτήσεις και οι υποχρεώσεις στα επαγγελματικά αυξάνονται αλλά η τσέπη σας δεν γεμίζει ιδιαίτερα. Μην απογοητεύεστε, συνεχίστε και δεν θα βγείτε χαμένοι μακροπρόθεσμα.

  Ζώδια Οκτώβριος 2010Δίδυμοι (21/5 - 21/6)

Έρωτας

Πρόσωπα από το παρελθόν θα αποτελέσουν πρόκληση για να βγείτε από ρυθμούς που δυσκολευτήκατε να επιβάλετε στον εαυτό σας. Αποφύγετε προβληματικές καταστάσεις και θυμηθείτε τις δυσκολίες και την πίεση που σας επηρέασε αρνητικά τότε. !!! Μη ρισκάρετε τα ίδια λάθη ξανά.

Υγεία - ομορφιά - αισθητική

Άγχος και κούραση στο δεύτερο μισό του μήνα. Θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε όμως γι αυτό μην το βάζετε κάτω. Μην στερείτε τον ύπνο από τον εαυτό σας και να φροντίζετε συχνά την επιδερμίδα σας.

Εργασία

Τα πλανητικά του Οκτωβρίου θα σας επιφέρουν εντάσεις και ανεξέλεγκτο άγχος έως ότου βάλετε τα σχέδια σας σε εφαρμογή

  Ζώδια Οκτώβριος 2010Καρκίνος (22/6 - 22/7)

Έρωτας

Η Αφροδίτη αυτόν τον μήνα σας  δημιουργεί συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και μπερδέματα με καινούργιους έρωτες που θα μπουν στη ζωή σας. Αποφύγετε να ρισκάρετε γιατί ότι λάμπει δεν είναι χρυσός φίλοι μου !!!

Υγεία - ομορφιά - αισθητική

Η επίδραση του 'Άρη στο ζώδιο σας θα είναι αρκετά εξαντλητική και με την ανάδρομη Αφροδίτη στο φιλικό για σας ζώδιο του Σκορπιού μετά το πρώτο δεκαήμερο, ο ψυχολογικός κόσμος σας και φυσική σας κατάσταση θα βαρύνουν. Καλή θα ήταν η χρήση βιταμινών και η μείωση της καφεΐνης

Εργασία

Όσοι ψάχνετε εργασία ή θέλετε να κάνετε κάποια πώληση κάντε το μέχρι τις 8 Οκτωβρίου. Στην συνέχεια χρειάζεται οργάνωση και πειθαρχία διότι θα παρεκκλίνετε από τους στόχους σας εξαιτίας εμποδίων που θα δημιουργήσουν απρόοπτα λάθη στην εργασία σας.

  Ζώδια Οκτώβριος 2010Λέων (23/7 - 23/8)

Έρωτας

Πάθος αποφασιστικότητα και πολλές κατακτήσεις. Για τους δεσμευμένους τα πράγματα θα είναι αρκετά ήσυχα ενώ οι αδέσμευτοι να είναι πιο προσεκτικοί με τις παράλληλες σχέσεις

Υγεία - ομορφιά - αισθητική

Να χαλαρώνετε συχνά κάνοντας ένα μπάνιο με αιθέρια έλαια κόψτε το κάπνισμα και αποτοξινώσετε από καταχρήσεις τον οργανισμό σας διότι η κούραση θα σας καταβάλει εξαιτίας του χρόνιου στρες των προηγούμενων 2 ετών.

Εργασία

Με την Αφροδίτη  ανάδρομη στον Σκορπιό αποφύγετε να δανείσετε ή να μπείτε εγγυητής σε δάνεια τρίτων. Κινδυνεύετε να εξαπατηθείτε και να μην πάρετε πίσω τα χρήματα ποτέ ξανά με σοβαρά προβλήματα που θα πάρουν την νομική οδό μελλοντικά.

  Ζώδια Οκτώβριος 2010Παρθένος (24/8 - 22/9)

Έρωτας

Σχέσεις που ήταν παραμελημένες θα έχετε την ευκαιρία τώρα να τις αναθερμάνετε. Ενώ ότι δεν σας εκφράζει θα το εγκαταλείψετε. Νέες γνωριμίες στο πρώτο δεκαήμερο θα δώσουν άλλη τροπή στην ζωή σας.

Υγεία - ομορφιά - αισθητική

Μετά το πρώτο δεκαήμερο  και μετά αγαπητοί μου φίλοι κάνετε αποτοξίνωση και αποφύγετε συστηματικά καταχρήσεις και αλκοολούχα ποτά. Ένα καλό μασάζ θα σας απαλλάξει από τους πόνους του αυχένα.

Εργασία

Η υπερένταση μπορεί να επηρεάσει κάπως τον επαγγελματικό σας τομέα. Αποφύγετε εντάσεις οικονομικά ανοίγματα και δάνεια εν όψει της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης

 Ζώδια Οκτώβριος 2010 Ζυγός (23/9 - 22/10)

Έρωτας

Αυτόν τον μήνα αλλάζει έντονα το σκηνικό. Η οξύτητα των προηγούμενων μηνών θα πάρει τέλος και θα επέλθουν ξεκαθαρίσματα που θα σας χαλάσουν την διάθεση δημιουργώντας οριστικές ρήξεις με τον σύντροφο σας. Υπομονή φίλοι μου Ζυγοί διότι τα πράγματα θα είναι ευνοϊκά για σας στην συνέχεια με ευχάριστες αισθηματικές αλλαγές και μελλοντικές εξελίξεις προς όφελος σας.

Υγεία - ομορφιά - αισθητική

 Ασχοληθείτε  με την εμφάνιση σας και ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας. Η χρήση βοτάνων και αιθέριων ελαιών θα βοηθήσει το σώμα σας να απαλλαγεί από τοξίνες και ίσως κάποια παραπανίσια κιλά εξαιτίας του στρες που σας πίεσε το τελευταίο εξάμηνο.

Εργασία

Ο πλανήτης Αφροδίτη θα γίνει ανάδρομος στις 8 Οκτωβρίου. Αποφύγετε να δανείσετε χρήματα να κλείσετε καινούργιες συμφωνίες, να εγγυηθείτε σε δάνεια για τρίτους και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις διότι θα έχετε προβλήματα μελλοντικά.

Ζώδια Οκτώβριος 2010  Σκορπιός (23/10 - 22/11)

Έρωτας

Βάλτε σκέψεις και συναισθήματα σε σειρά. Οι καταστάσεις θα ξεκαθαρίσουν προς όφελος σας μετά τις 18 Νοεμβρίου.

Υγεία - ομορφιά - αισθητική

Φροντίσετε τον εαυτό σας με ενυδάτωση, μασάζ, χαλάρωση και μια καλή μάσκα προσώπου. Αποφύγετε τοξίνες και υπερβολική κατανάλωση αλκοολούχων ποτών !!!

Εργασία

Με την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης αποφύγετε οικονομικά ανοίγματα και μην ρισκάρετε να δανείσετε και να επισυνάψετε δάνεια διότι θα προκύψουν δυσκολίες μελλοντικά.

  Ζώδια Οκτώβριος 2010Τοξότης (23/11 - 21/12)

Έρωτας

Προσοχή στις νέες γνωριμίες γιατί όσοι ψάχνετε την αγάπη ενώ είναι δίπλα σας και δεν την αντιλαμβάνεστε, κινδυνεύετε να την χάσετε για πάντα.

Υγεία - ομορφιά - αισθητική

Η υπερένταση μπορεί να επηρεάσει κάπως την υγεία σας. Ξεκουραστείτε κάνοντας ένα χαλαρωτικό μασάζ και περιποιηθείτε την επιδερμίδα του προσώπου σας με μια ενυδατική και αντιοξειδωτική μάσκα ομορφιάς.

Εργασία

Με τον Άρη στον Σκορπιό θα υπάρξει δυναμισμός και ιδέες για την επίτευξη των στόχων σας. Από την άλλη η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης θα φέρει στο προσκήνιο κληρονομικά και κτηματικά θέματα που ίσως ξεκαθαρίσουν έως τέλος της χρονιάς.

  Ζώδια Οκτώβριος 2010Αιγόκερως (22/12 - 19/1)

Έρωτας

Καθώς αλλάζουν οι ανάγκες σας, έλκετε δίπλα σας διαφορετικούς ανθρώπους. Αφήστε τη διάθεση σας και προχωρήστε άφοβα στην επισημοποίηση μιας σχέσης ή ενός γάμου που θα αλλάξει τη ζωή σας οριστικά.

Υγεία - ομορφιά - αισθητική

Μερικοί από σας αγαπητοί μου Αιγόκεροι μπορεί να νιώσετε έντονα ενοχλήματα στα πόδια λόγω χρόνιων προβλημάτων που σας ταλαιπωρούν εξαιτίας της ορθοστασίας και της κούρασης. Φροντίστε το δέρμα σας και καταναλώσετε πολλά φρούτα και λαχανικά.

Εργασία

Περιορίστε τα έξοδα σας και μην υπογράφετε συμβόλαια μετά τις 8 Οκτωβρίου. Κινδυνεύετε να εξαπατηθείτε και να χάσετε τον προϋπολογισμό σας μελλοντικά.

  Ζώδια Οκτώβριος 2010Υδροχόος (20/1 - 19/2)

Έρωτας

 Θα ξεσπάσουν εντάσεις και οριστικές ρήξεις στον αισθηματικό τομέα. Χαμηλώστε τους τόνους και μην οξύνετε τα πράγματα. Βρείτε νέους τρόπους για να εκφράσετε την ευγνωμοσύνη ή την δυσαρέσκεια σας

. Υγεία - ομορφιά - αισθητική

Το ανοσοποιητικό  σας σύστημα θέλει προσοχή γιατί θα είστε ευάλωτοι σε ιώσεις και  κάποια γρίπη της εποχής. Μην κάνετε καταχρήσεις και καταναλώστε μεταλλικό νερό πολλά φρούτα και λαχανικά.

Εργασία

Η ανάδρομη πορεία του Ουρανού σε αντίθεση με τον Κρόνο απ τον Ζυγό, δεν βοηθάει τα οικονομικά σας, ούτε ορισμένα θέματα επαγγελματικής φύσεως. Τα πράγματα στρώνουν μετά τα μέσα Νοεμβρίου και μετά.

Ζώδια Οκτώβριος 2010  Ιχθύες (20/2- 20/3)

Έρωτας

Με Άρη και Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού θα κάνετε νέες γνωριμίες και ίσως προκύψει μια σχέση γεμάτη έρωτα και πάθος με καλές εξελίξεις μελλοντικά. Προσέξτε όμως μην τα καταστρέψετε με την ζήλια σας μετά τις 8 του μήνα που γυρίζει ανάδρομη η Αφροδίτη, όπως θα γίνετε λίγο καχύποπτοι και λιγομίλητοι.

Υγεία - ομορφιά - αισθητική

Ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση και αποφύγετε καταχρήσεις που θα επιβαρύνουν το κυκλοφοριακό σας. Μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε συχνά το γυμναστήριο σας.

Εργασία

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα πρέπει ξοδέψετε κάποια παραπανήσια χρήματα. Κάποια πράγματα θα καθυστερήσουν και ίσως βγείτε από τον προϋπολογισμό σας με αισθητά προβλήματα που θα γίνουν έντονα μελλοντικά. Η επιβράβευση των κόπων σας έρθει μέχρι το τέλος του χρόνου.

Αστρολογικές προβλέψεις και ζώδια από την γνωστή Αστρολόγο ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2010