Ζώδια Νοέμβριος 2010

  Ζώδια Νοέμβριος 2010Κριός (21/3 - 20/4)

Έρωτας

Η οξύτητα των προηγουμένων μηνών σιγά σιγά αποχωρεί, μην ξεχνάτε όμως, ότι η Αφροδίτη εξακολουθεί να κινείτε ανάδρομα απέναντι από το ζώδιο σας, και θα δημιουργήσει καθυστέρηση σε ένα γάμο ή ταξίδι που είχε σκοπό ερωτική συνάντηση, και μπερδέματα στις σχέσεις γενικότερα. Οι αδέσμευτοι μην βιαστείτε να κάνετε σχέση από το πρώτο σας ραντεβού. Τα πράγματα θα είναι αρκετά σπουδαία προς το τέλος του μήνα και μετά.

Υγεία - ομορφιά - αισθητική

Ένα καλό μασάζ θα σας απαλλάξει από τους πόνους της μέσης φτιάχνοντας την πεσμένη σας διάθεση. Το πρόγραμμα γυμναστικής πιλάτες θα είναι ευεργετικό ιδιαίτερα για όσους νιώθουν δυσκαμψία και έντονη κούραση.

Εργασία

Από επαγγελματικής πλευράς ο Άρης από τον Τοξότη, θα βοηθήσει ώστε να παρουσιαστούν δραστηριότητες που θα σας εξασφαλίσουν αύξηση των οικονομικών σας προς το τέλος του μήνα. Μην σας απογοητεύσουν κάποιες καθυστερήσεις ή προσωρινές αναβολές, καθώς θα είναι αποτέλεσμα της ανάδρομης Αφροδίτης. Έντονη κίνηση κοινωνικών συναναστροφών θα συμβάλει στην μελλοντική σας επαγγελματική πρόοδο και εξέλιξη.

Ζώδια Νοέμβριος 2010  Ταύρος (21/4 - 20/5)

Έρωτας

Η ανάδρομη Αφροδίτη μέχρι τις 18 του μήνα εξακολουθεί να δημιουργεί κάποιες εντάσεις με τον σύντροφο σας που θα σας αγχώσουν υπερβολικά. Αποφύγετε καινούργιες γνωριμίες και σχέσεις διότι θα αντιμετωπίσετε σοβαρά προβλήματα μελλοντικά.

Υγεία - ομορφιά - αισθητική

Τα άστρα σας συμβουλεύουν ότι είναι τέλεια ευκαιρία για να περιποιηθείτε το δέρμα σας και προφυλαχτείτε από μολύνσεις και δυσκολίες που θα χαλάσουν τη διάθεση σας.

Εργασία

Ο πλανήτης Ερμής από τις 10 του μήνα, μέχρι το τέλος θα κινείτε μαζί με τον Άρη στον Τοξότη, σας βοηθάει να καταστρώσετε σχέδια δανεισμού να οργανώσετε καινούργιες συμφωνίες, παράλληλα όμως να θυμάστε να κινήστε συντηρητικά διότι καλό είναι να κάνετε πράξει τις παραπάνω αποφάσεις μετά τις 20 του μηνός όπου η Αφροδίτη θα γίνει πάλι ορθόδρομη.

  Ζώδια Νοέμβριος 2010Δίδυμοι (21/5 - 21/6)

Έρωτας

Αλλαγές στον αισθηματικό τομέα θα φέρει το πέρασμα του Ερμή στον Σκορπιό κατά το πρώτο δεκαήμερο, καθώς θα υπάρχει ένταση και ζήλια με τον σύντροφο σας και θα προκύπτουν αντιπαραθέσεις. Η Αφροδίτη ανάδρομη στον Ζυγό τεστάρει την σχέση σας και το μυαλό σας αναπολεί σε παλιούς έρωτες. Πιστέψτε στον εαυτό σας και προχωρήστε αφήνοντας πίσω το παρελθόν.

Υγεία - ομορφιά - αισθητική

Η υπερένταση μπορεί να επηρεάσει κάπως την υγεία σας. Ξεκουραστείτε κάνοντας ένα χαλαρωτικό μασάζ και περιποιηθείτε την επιδερμίδα του προσώπου σας με μια ενυδατική και αντιοξειδωτική μάσκα ομορφιάς.

Εργασία

Η κίνηση του ανάδρομου Ουρανού στους Ιχθύες θα φέρει σημαντικές αλλαγές στην πορεία της σταδιοδρομίας σας. Διαφυλάξτε το κύρος σας, ώστε να μην αμφισβητηθείτε με το παραμικρό. Αν είστε άτομο καριέρας οι πειρασμοί θα είναι πολλοί, προσέξτε και σκεφτείτε πολύ πριν αποφασίσετε γιατί κινδυνεύετε να εξαπατηθείτε από λανθασμένη κρίση.

  Ζώδια Νοέμβριος 2010Καρκίνος (22/6 - 22/7)

Έρωτας

Οι δεσμευμένοι θα νιώσετε λίγη πίεση από τον σύντροφο σας. Λόγω της ανάμειξης τρίτων προσώπων στην οικογενειακή σας ζωή. Στην ερωτική σας ζωή οι ελεύθεροι θα επιζητήσετε την τέλεια αρμονία στην σχέση σας. Κρατήστε μια επιφυλακτική τάση σε νέες γνωριμίες μέχρι 18 Νοεμβρίου που θα περάσει η επιρροή της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης

Υγεία - ομορφιά - αισθητική

Ελαττώστε το αλκοόλ ή και αφαιρέστε το τελείως αν μπορείτε. Μια καλή αποτοξίνωση με φρούτα και λαχανικά ίσως τονώσει το σώμα τη διάθεση και την εξωτερική σας ομορφιά.

Εργασία

Η ανάδρομη πορεία του Ουρανού σας καλεί να είστε απόλυτα νομοταγής αλλιώς θα αντιμετωπίσετε δυσάρεστες συνέπειες. Κάποια δίκη η οποία είχε αναβληθεί στο παρελθόν ή παρέμενε σε εκκρεμότητα, εάν και εφόσον είστε νόμιμη θα δικαιωθείτε ενώ αντιθέτως αν κάτι είχατε αποκρύψει από τον νόμο ή τον είχατε παραβιάσει θα χάσετε την υπόθεση.

  Ζώδια Νοέμβριος 2010Λέων (23/7 - 23/8)


Έρωτας

Ο Άρης στον Τοξότη δίνει ανάταση στην αισθηματική σας ζωή. Οι δεσμευμένοι θα βάλετε σε καινούργιες βάσεις την σχέση με τον σύντροφο σας εγκαινιάζοντας μια καινούργια εποχή στον δεσμός σας. Ενώ οι αδέσμευτοι δεν αποκλείετε να κάνετε μια νέα γνωριμία, ζώντας τον πραγματικό έρωτα (που φοβόσασταν ότι δεν υπάρχει πια).

Υγεία - ομορφιά - αισθητική

Επειδή θα υπάρξει έντονη κινητικότητα, θα νιώθετε αυξημένη κούραση. Χαλαρώστε κάνοντας ένα ζεστό μπάνιο με αιθέρια έλαια και αφιερώστε χρόνο στο σύντροφο σας απολαμβάνοντας μαζί του ένα χαλαρωτικό μασάζ.

Εργασία

Η ανάδρομη πορεία του Ουρανού θα σας δώσει την ευκαιρία να επανεξετάσετε στόχους και να ετοιμάστε το έδαφος για μελλοντική προώθηση της καριέρας σας. Το εξάγωνο Άρη - Κρόνου μετά το μέσον του μήνα σας οδηγεί σε μια απόφαση σταθεροποίησης σχεδίου που θα φέρει ριζικές αλλαγές στην ζωή σας, αλλάζοντας τις συνήθειες σας ολοκληρωτικά.

  Ζώδια Νοέμβριος 2010Παρθένος (24/8 - 22/9)

Έρωτας


Εντελώς ξαφνικά θα σας παρουσιαστούν πρόσωπα από το παρελθόν εξαιτίας της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης. Αποφύγετε προβληματικές καταστάσεις και θυμηθείτε τις δυσκολίες και την πίεση που σας επηρέασε αρνητικά τότε. !!! Μη ρισκάρετε τα ίδια λάθη ξανά. Στις 19 του μήνα επιστρέφει σε ορθή πορεία και γίνεστε πιο ρεαλιστές.

Υγεία - ομορφιά - αισθητική

Μερικοί από σας αγαπητοί μου, μπορεί να νιώσετε έντονα ενοχλήματα στα πόδια λόγω χρόνιων προβλημάτων που σας ταλαιπωρούν εξαιτίας της ορθοστασίας και της κούρασης. Φροντίστε το δέρμα σας και καταναλώσετε πολλά φρούτα και λαχανικά.

Εργασία

Με την ανάδρομη πορεία του Ουρανού θα δημιουργηθούν παρανοήσεις και παρασκηνιακά γεγονότα με πρόσωπα του επαγγελματικού σας περίγυρου. Μην παίρνετε οικονομικά ρίσκα έως τέλος του μήνα.

 Ζώδια Νοέμβριος 2010 Ζυγός (23/9 - 22/10)

Έρωτας

Οι δεσμευμένοι μετά την κρίση που περάσατε με τον σύντροφο σας τον προηγούμενο μήνα, κάντε λίγη υπομονή ακόμα μέχρι τις 19 του μηνός, όπου η Αφροδίτη γυρνάει σε ορθή πορεία και σας ωθεί να θέσετε καινούργιες βάσεις στην σχέση σας ξεκαθαρίζοντας άσχημες καταστάσεις από το παρελθόν. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα οδηγηθείτε σε καινούργια φλερτ με ευχάριστες μελλοντικές εξελίξεις.

Υγεία - ομορφιά - αισθητική

Η περιποίηση των μαλλιών σας και η αλλαγή στην γκαρνταρόμπας σας μετά τις 20 του μήνα είναι κάτι που θα αναπτερώσει το ηθικό σας σημαντικά.

Εργασία

Ο ανάδρομος Ουρανός σας δημιουργεί άγχος και πίεση καθώς σας φέρνει μνήμες από λάθη του παρελθόντος, σχετικά με επιλογές και σας ωθεί ή σε πιο σταθερά σχέδια ξεπερνώντας παλαιολιθικές απόψεις ή σε νέες ανακατατάξεις προκειμένου να αποδράσετε από πιέσεις που έχετε ανεχτεί, αποφεύγοντας αντιπαραθέσεις. Ότι και αν αποφασίσετε να μην ξεχάσετε τον παράγοντα «υποδομή» που θα στηρίξετε το νέο σας οικοδόμημ.

Ζώδια Νοέμβριος 2010  Σκορπιός (23/10 - 22/11)

Έρωτας

Αγαπητοί μου Σκορπιοί για μερικούς από εσάς ο μήνας Νοέμβριος μπορεί να σημάνει απαλλαγή από εντάσεις και μπερδέματα με το ταίρι σας. Από 8 Νοεμβρίου και μετά θα έχετε την ευκαιρία για ένα σημαντικό βήμα μπροστά από αισθηματικής πλευράς.

Υγεία - ομορφιά - αισθητική

Η υπερένταση μπορεί να επηρεάσει κάπως την υγεία σας. Ξεκουραστείτε κάνοντας γιόγκα

Εργασία

Η ανάδρομη πορεία του Ουρανού σας προειδοποιεί να είστε πολύ προσεκτικοί σε επενδύσεις καθώς υπάρχει κίνδυνος να βρίσκεστε σε παγίδα. Τα δημιουργικά σας ταλέντα ξετυλίγονται με ανυπομονησία να τα χρησιμοποιήσετε όμως ας είστε καχύποπτοι και μην καταθέτε τις ιδέες σας στους συναδέλφους σας .

  Ζώδια Νοέμβριος 2010Τοξότης (23/11 - 21/12)

Έρωτας

Η αισθηματική σας ζωή θα παρουσιάσει βελτίωση καθώς θα σταματήσετε να νιώθετε εσωστρεφείς καθώς ο Άρης από το ζώδιο σας κάνει να νιώθετε δυναμικοί και αισιόδοξοι. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό ολοκληρώνοντας την ανάδρομη πορεία της θα δείτε αναστάτωση στις σχέσεις σας με φίλους και γενικά στον περιβάλλον χώρο σας. Ενισχύεται όμως η επικοινωνία σας με το πέρασμα του Ερμή επίσης στο ζώδιο σας, κι έτσι γίνεστε άτρωτοι.

Υγεία - ομορφιά - αισθητική

Θα λάμπετε ολόκληρο τον μήνα. Ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση και αποφύγετε καταχρήσεις που θα επιβαρύνουν το κυκλοφοριακό σας.

Εργασία

Με την ορθοδρόμηση της Αφροδίτης μετά τις 18 του μήνα θα καρποφορήσει ένα θέμα οικονομικής φύσεως και γρήγορα θα δείτε τις προσπάθειες σας στον επαγγελματικό τομέα να έχουν ευχάριστες εξελίξεις. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με περιττά έξοδα απερισκεψίες και υπερβολές που θα επιβαρύνουν το πορτοφόλι σας.

  Ζώδια Νοέμβριος 2010Αιγόκερως (22/12 - 19/1)

Έρωτας

Η αισθηματική σας ζωή θα παρουσιάσει παρασκηνιακή δράση. Υπάρχει ενδεχόμενο να συμβούν απροσδόκητα παρασκηνιακά γεγονότα με τον σύντροφο σας και αυτό θα μπλοκάρει τις ενέργειες σας. Αν κινηθείτε κι εσείς μυστικά και ελέγξετε. θα έχετε το «πάνω χέρι», όλα αυτά, εφόσον υπάρχουν βέβαια, σοβαρές υποψίες.

Υγεία - ομορφιά - αισθητική

Πολύ καλός μήνας για αποτοξίνωση δίαιτα και καλλωπισμό του προσώπου σας. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας.

Εργασία

Η ανάδρομη πορεία του Ουρανού σας προειδοποιεί να είστε έτοιμοι για τυχόν αλλαγές στον επαγγελματικό σας χώρο. Ίσως χρειαστεί να αποχωριστείτε μια ρουτίνα που σας παρείχε ασφάλεια αυτό δεν σημαίνει όμως ότι και το νέο που παραμονεύει δεν σας υπόσχετε επιτυχίες. Μην σας πιάνει πανικός αν είστε στα πρόθυρα κάποιου τέτοιου γεγονότος. Δείτε τα πράγματα από την καλή τους πλευρά αξιοποιώντας τις καινούργιες ευκαιρίες που θα προκύψουν.

  Ζώδια Νοέμβριος 2010Υδροχόος (2/1 - 19/2)

Έρωτας

Η διάθεση σας θα είναι καλή και κάποιοι από εσάς υπό την επιρροή της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού θα προχωρήσετε σε συμβιβασμούς έχοντας επιτέλους την ικανότητα να επιλύσετε τα προβλήματα σας με τον σύντροφο σας. Αφήστε τη διάθεση σας και προχωρήστε άφοβα στην επισημοποίηση μιας σχέσης ή ενός γάμου που θα αλλάξει τη ζωή σας οριστικά.

Υγεία - ομορφιά - αισθητική

Από 20 Νοεμβρίου και μετά θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση και αποφύγετε καταχρήσεις που θα επιβαρύνουν το κυκλοφοριακό σας.

Εργασία

Μέχρι τις 20 του μηνός αποφύγετε οικονομικά ανοίγματα και μην ρισκάρετε να δανείσετε και να επισυνάψετε δάνεια διότι θα προκύψουν δυσκολίες μελλοντικά. Προς το τέλος του μήνα παίρνετε «ανάσα» αλλά και πάλι πρέπει να αποφεύγετε τις οικονομικές υπερβολές.

Ζώδια Νοέμβριος 2010  Ιχθύες (20/2- 20/3)

Έρωτας

Ιδιαίτερες εξελίξεις δεν θα υπάρξουν έως τις 20 Νοεμβρίου όπου η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία. Πιστέψτε στον εαυτό σας και προχωρήστε αφήνοντας πίσω το παρελθόν. Ο επόμενος μήνας προβλέπετε κατά πολύ ευνοϊκότερος

Υγεία - ομορφιά - αισθητική

Η ενυδάτωση και ο καθαρισμός προσώπου είναι απαραίτητος μετά την ταλαιπωρία του καλοκαιρινού ήλιου.

Εργασία

Η ανάδρομη πορεία του Ουρανού στα οικονομικά σας φέρνει στο προσκήνιο ορισμένα θέματα οικονομικής φύσεως, γι΄αυτό καλό θα ήταν να είστε συντηρητικοί. Από επαγγελματικής πλευράς τα πράγματα θα είναι σπουδαία από τον επόμενο μήνα.

Αστρολογικές προβλέψεις και ζώδια από την γνωστή Αστρολόγο ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2010