Ζώδια Μάρτιος

2010

Κριός (21/3 - 20/4)  Κριός (21/3 - 20/4)

Έρωτας
Η αισθηματική σας ζωή θα παρουσιάσει βελτίωση μετά τις 10 Μαρτίου με την επιστροφή του Άρη στην ορθή του πορεία στον Λέοντα. Θα συμβούν αλλαγές με αρκετή ένταση ιδιαίτερα για τους ερωτευμένους και η Πανσέληνος στις 30 Μαρτίου θα σας επιφέρει αναστάτωση. Υπάρχει ενδεχόμενο να συμβούν απροσδόκητα παρασκηνιακά γεγονότα με τον σύντροφο σας.
Υγεία - ομορφιά - αισθητική
Χαλαρώστε κάντε ένα βαθύ καθαρισμό στο σώμα σας και μια καλή περιποίηση των νυχιών σας. Αποφύγετε καταχρήσεις, τσιγάρο και αλκοολούχα ποτά.

Εργασία
Τοποθετήσεις χρημάτων, μυστικές αγορές και πωλήσεις θα πραγματοποιηθούν το πρώτο 20ημερο του μήνα. Με το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο σας από τις 20 Μαρτίου και μετά ευνοούνται καινούργιες συμφωνίες και επικοινωνίες με άτομα που θα συμβάλουν σημαντικά στην οικονομική σας βελτίωση.

 

Ταύρος (21/4 - 20/5)  Ταύρος (21/4 - 20/5)

Έρωτας
Αν και αισθάνεστε λίγο απογοητευμένοι η είσοδος του Ερμή στον Κριό  μετά τις 20 Μαρτίου ευνοεί νέες γνωριμίες για τους αδέσμευτους και όμορφες μέρες για τους δεσμευμένους με χαλάρωση και ψυχαγωγία.
Υγεία - ομορφιά – αισθητική
Φροντίστε τα μαλλιά σας και εφαρμόστε μια καλή δίαιτα που θα αποτοξινώσει τον οργανισμό σας. Ενδέχεται να υπάρξουν προβλήματα με το κυκλοφοριακό.
Εργασία
Έντονες δραστηριότητες προς όφελος των επαγγελματικών σας σε συνδυασμό με ψυχαγωγία θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία. Συγχρόνως θα σημειωθούν μικροπροστριβές με αγαπημένα πρόσωπα και συναδέλφους. Αποφύγετε εντάσεις και μην φέρεστε ορμητικά. 

 

Δίδυμοι (21/5 - 21/6)  Δίδυμοι (21/5 - 21/6)

Έρωτας
Θα αισθανθείτε μια έντονη επιθυμία για ψυχαγωγία γεμάτη κίνηση και ευχάριστες δραστηριότητες που θα σας χαρίσουν αλλαγές με νέες γνωριμίες μετά τις 22 του μήνα με το πλανητικό σύστημα Άρη – Κρόνου και την Πανσέληνο στο Ζυγό που ευνοεί σημαντικά την ερωτική σας ζωή.  
Υγεία - ομορφιά – αισθητική
Πολύ καλός μήνας για αποτοξίνωση δίαιτα και καλλωπισμό του προσώπου σας.  Αφιερώστε χρόνο στο σύντροφο σας απολαμβάνοντας μαζί του ένα χαλαρωτικό μασάζ.
Εργασία
Έντονες δραστηριότητες και κοινωνικές συναναστροφές ευνοεί η Αφροδίτη στον Κριό μετά τις 7 Μαρτίου αποφύγετε αποφάσεις που μπορεί να έχουνε οριστικές συνέπειες στον επαγγελματικό σας τομέα μετά τις 20 Μαρτίου.

Καρκίνος (22/6 - 22/7)   Καρκίνος (22/6 - 22/7)

Έρωτας
Μην είστε υπερβολικοί και σπασμωδικοί με τον σύντροφο σας. Νέες γνωριμίες και ρομαντική διάθεση θα επικρατήσει από τα μέσα Μαρτίου και μετά. Ξεχάστε τους εκνευρισμούς και απολαύστε όμορφες εξορμήσεις με τον σύντροφο σας. 
Υγεία - ομορφιά – αισθητική
Περιποιηθείτε το σώμα σας και ξεκινήστε δίαιτα με αποτοξίνωση. Καταναλώστε άφθονα φρούτα και λαχανικά που θα τονώσουν την λάμψη και την εξωτερική σας ομορφιά.
Εργασία

Κοινωνικές συναναστροφές και καινούργιες συμφωνίες θα προκύψουν μέχρι τα μέσα Μαρτίου. Με την επιστροφή του Άρη στην ορθή του πορεία θα χαλαρώσετε και θα βάλετε σε τάξη τα μελλοντικά σας σχέδια.  Περιορίστε τοποθετήσεις χρημάτων προς το τέλους του μήνα.

Λέων (23/7 - 23/8)  Λέων (23/7 - 23/8)

Έρωτας
Μην αισθάνεστε απαισιόδοξα αν ο σύντροφο σας δεν ανταποκρίνεται σε οριζόμενες από τις απαίτησες σας. Μετά τις 18 Μαρτίου ο Ερμής στον Κριό ευνοεί νέες γνωριμίες και ταξίδια με αγαπημένα σας πρόσωπα.   
Υγεία - ομορφιά – αισθητική
Άλλαξε επιτέλους την γκαρνταρόμπα σας περιποιηθείτε το πρόσωπο σας και ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση. Είναι κάτι που θα αναπτερώσει το ηθικό σας σημαντικά.
Εργασία
Μια πολύ ενδιαφέρουσα εργασία με οικονομικές απολαβές προς όφελος σας θα κάνει την διάθεση σας ιδιαίτερα αισιόδοξη. Προς το τέλος Μαρτίου εκπληρώνετε με επιτυχία την προώθηση  ενός επαγγελματικού σχεδίου που σας απασχολεί από καιρό.

 

Παρθένος (24/8 - 22/9)  Παρθένος (24/8 - 22/9)

Έρωτας
Η βαθιά σας ανάγκη να αλλάξετε την κατάσταση στον αισθηματικό σας τομέα μπορεί να σας οδηγήσει σε εκρηκτικές καταστάσεις τον μήνα αυτό. Οι αδέσμευτοι μην χάνετε το κέφι σας για να  βελτιώσετε τη σχέση σας με ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν συναισθηματικά.    
Υγεία - ομορφιά – αισθητική
Περιποιηθείτε τα νύχια σας ξεκινήστε γυμναστική και χαρίστε στο σώμα σας ένα χαλαρωτικό μπάνιο με αιθέρια έλαια τριαντάφυλλου και σανδαλόξυλου.
Εργασία

Μετά τις 10 Μαρτίου και με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό προωθούνται ενδιαφέρουσες συνεργασίες επαγγελματικής φύσεως. Δείτε τα πράγματα από την καλή τους πλευρά αξιοποιώντας τις καινούργιες ευκαιρίες που θα προκύψουν.

Ζυγός (23/9 - 22/10)  Ζυγός (23/9 - 22/10)

Έρωτας
Πολλοί από εσάς αισθάνεστε ανικανοποίητοι στον αισθηματικό σας τομέα. Μετά τις 18 Μαρτίου οι σχέσεις με τον σύντροφο σας θα είναι καλύτερες και οι αδέσμευτοι θα χαρείτε νέες γνωριμίες.

Υγεία - ομορφιά – αισθητική
Ασχοληθείτε με την ομορφιά του προσώπου σας, αναδιοργανώστε την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σας και φροντίστε τα μαλλιά σας αλλάζοντας χρώμα και κούρεμα.
Εργασία
Οι κοινωνικές σας εμφανίσεις η ψυχαγωγία και η παρώθηση των επαγγελματικών σας σχεδίων ευνοούνται ιδιαίτερα από τα μέσα Μαρτίου και μετά. Στα οικονομικά σας παραμείνετε συντηρητικοί και μην παίρνετε αποφάσεις αν δεν τις μελετήσετε καλά.

 

Σκορπιός (23/10 - 22/11)  Σκορπιός (23/10 - 22/11)

Έρωτας
Ιδιαίτερα καλός για τους ερωτευμένους θα είναι ο μήνας αυτός. Μετά τις 20 Μαρτίου  ιδανική ατμόσφαιρα για τους δεσμευμένους θα κάνει το κλίμα ευχάριστο και ρομαντικό με νέες γνωριμίες.
Υγεία - ομορφιά - αισθητική
Ξεκινήστε δίαιτα με φρούτα και λαχανικά κάντε ένα χαλαρωτικό μασάζ και φροντίστε την εξωτερική σας ομορφιά.
Εργασία
Αν και αισθάνεστε λίγο απογοητευμένοι η ατμόσφαιρα στον επαγγελματικό σας τομέα θα παρουσιάσει βελτίωση και η προώθηση των σχεδίων σας από τα μέσα Μαρτίου και μετά θα  εμφανίσει σημαντική άνοδο.

 

Τοξότης (23/11 - 21/12)  Τοξότης (23/11 - 21/12)

Έρωτας
Αισθάνεστε ανικανοποίητοι στον αισθηματικό τομέα. Μετά τις 8 Μαρτίου η Αφροδίτη ευνοεί τις σχέσεις σας και μια ενδιαφέρουσα γνωριμία θα θέση τη ζωή σας πάνω σε καινούργιες βάσεις με μελλοντικές εξελίξεις.

Υγεία - ομορφιά – αισθητική
Το ξεκίνημα μιας δίαιτας και η αρχή αποτοξίνωσης θα σας χαλαρώσει και θα σας ξεκουράσει από το στρες των προηγούμενων μηνών.
Εργασία
Μην γίνεστε βιαστικοί και απρόσεκτοι στην εργασία σας. Τυχόν λάθη μπορεί να έχουν δυσάρεστες επιπτώσεις. Μετά τις 10 Μαρτίου προγραμματίστε και προωθήστε σχέδια και στόχους στον επαγγελματικό σας τομέα.

Αιγόκερως (22/12 - 19/1)  Αιγόκερως (22/12 - 19/1)

Έρωτας
Τα πράγματα το μήνα Μάρτιο θα είναι καλύτερα στον αισθηματικό τομέα. Προβλέπετε έντονη κοινωνική ζωή και καινούργιες γνωριμίες με την Αφροδίτη στον Κριό από τις 8 Μαρτίου και μετά.
Υγεία - ομορφιά – αισθητική
Η κατάλληλη διατροφή θα βοηθήσει σε τυχόν προβλήματα του κυκλοφορικού. Καταναλώστε φρούτα και άφθονα λαχανικά.
Εργασία
Από τις 10 Μαρτίου και μετά ο Άρης επανέρχεται στην ορθή του πορεία και τα πράγματα γίνονται πιο χαλαρά στον επαγγελματικό τομέα. Θα ταχτοποιήσετε θέματα εργασίας με την συμπαράσταση φίλων και συνάδελφων.

Υδροχόος (20/1 - 19/2)  Υδροχόος (20/1 - 19/2)

  Υδροχόος (20/1 - 19/2)
Έρωτας
Οι κοινωνικές σας εμφανίσεις η ψυχαγωγία και οι σχέσεις για τους ερωτευμένους θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές μετά τις 8 Μαρτίου με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό.  Όλα υπόσχονται ευχάριστες εξελίξεις και έντονο ερωτικό κλίμα που θα σας γεμίσει με αισιοδοξία.

Υγεία - ομορφιά – αισθητική

Χαλαρώστε με ένα καλό μασάζ περιποιηθείτε το σώμα σας και καταναλώστε άφθονα λαχανικά φρούτα και μεταλλικό νερό. Η ψυχική ηρεμία είναι αλληλένδετη με την σωματική.
Εργασία
Μπορεί οι σχέσεις με έναν συνεργάτη ή με ένα άτομο του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος να σας δημιουργήσουν απορίες και ξεκαθαρίσματα που θα είναι προς όφελος σας με τις 17 Μαρτίου που ευνοούνται ευχάριστες συζητήσεις και κοινωνικές συναναστροφές με μελλοντικές οικονομικές εξελίξεις προς όφελος σας.

 

Ιχθύες (20/2- 20/3)   Ιχθύες (20/2- 20/3)

Ιχθύες (20/2- 20/3)
Έρωτας
Το πλανητικό σύστημα Δία – Ηλίου – Αφροδίτης – Ερμή θα σας κάνει ιδιαίτερα ρομαντικούς και η ατμόσφαιρα θα είναι άκρος ειδυλλιακή. Νέες γνωριμίες κοινωνικές εμφανίσεις γεμάτες ερωτισμό και συναισθηματισμό υπόσχονται σχέσεις με ευχάριστες μελλοντικές εξελίξεις.
Υγεία - ομορφιά – αισθητική
Ασχοληθείτε με την φροντίδα του σώματος και της διατροφής σας. Μια καλή αποτοξίνωση με φρούτα και λαχανικά θα επιφέρει τη λάμψη στο πρόσωπο σας και θα αποβάλει τοξίνες και πονοκεφάλους.
Εργασία
Με την ορθοδρόμηση του Άρη μετά τις 10 Μαρτίου θα καρποφορήσει ένα θέμα οικονομικής φύσεως και γρήγορα θα δείτε τις προσπάθειες σας στον επαγγελματικό τομέα να έχουν ευχάριστες εξελίξεις. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με περιττά έξοδα απερισκεψίες και υπερβολές που θα επιβαρύνουν το πορτοφόλι σας.

Μηνιαίες Αστρολογικές προβλέψεις Μάρτιος 2010

Αστρολογικές προβλέψεις και ζώδια από την γνωστή Αστρολόγο ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ
 

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΡΤΙΟΣ 2010