Ζώδια Μάιος

2010

f_aries.jpg 

Κριός (21/3 - 20/4)

Έρωτας

Με τον Ερμή να κινείτε ανάδρομα στον Ταύρο αποφύγετε να αλλάξετε την κατάσταση στον αισθηματικό σας τομέα διότι αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε εκρηκτικές καταστάσεις τον μήνα αυτό. Οι αδέσμευτοι μην χάνετε το κέφι σας για να  βελτιώσετε τη σχέση σας με ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν συναισθηματικά.    

Υγεία - ομορφιά - αισθητική

Η γυμναστική το περπάτημα και η αποτοξίνωση του οργανισμού σας θα σας χαλαρώσει και θα σας ξεκουράσει από το στρες των προηγούμενων μηνών.

Εργασία

Εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Ερμή θα προκύψουν προβλήματα επικοινωνίας και καθυστερήσεις θα παρουσιαστούν τον μήνα αυτό. Μετά τις 14 Μαΐου το πλανητικό σύστημα θα φέρει ευκαιρίες για επαγγελματική άνοδο και υλοποίηση των στόχων σας. Συζητήστε σε ήπιους τόνους με τους συνεργάτες σας που θα σας ανακουφίσουν για να βρείτε λύσεις έως το τέλος του μήνα.

f_taurus.jpg 

Ταύρος (21/4 - 20/5)

Έρωτας

Ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο σας δημιουργεί συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και μπερδέματα με καινούργιους έρωτες που θα μπουν στη ζωή σας. Αποφύγετε να ρισκάρετε γιατί ότι λάμπει δεν είναι χρυσός φίλοι μου !!!

Υγεία - ομορφιά – αισθητική

Φροντίστε τον τομέα της υγεία σας περιποιηθείτε το δέρμα σας και προφυλαχτείτε από μολύνσεις και δυσκολίες που θα χαλάσουν τη διάθεση σας.

Εργασία

Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή αποφύγετε να δανείσετε χρήματα να κλείσετε καινούργιες συμφωνίες, να εγγυηθείτε σε δάνεια για τρίτους και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις διότι θα έχετε προβλήματα μελλοντικά.

f_gemini.jpg 

Δίδυμοι (21/5 - 21/6)

Έρωτας

Διακυμάνσεις στον έρωτα εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Ερμή. Θα αισθανθείτε μια έντονη επιθυμία για ψυχαγωγία γεμάτη κίνηση και ευχάριστες δραστηριότητες που θα σας χαρίσουν αλλαγές με νέες γνωριμίες μετά τις 25 του μήνα με το πλανητικό σύστημα της άνοιξης που ευνοεί σημαντικά την ερωτική σας ζωή.  

Υγεία - ομορφιά – αισθητική

Περιποιηθείτε τα νύχια σας ξεκινήστε γυμναστική και χαρίστε στο σώμα σας ένα χαλαρωτικό μπάνιο με αιθέρια έλαια τριαντάφυλλου και σανδαλόξυλου.

Εργασία

Οι κοινωνικές σας εμφανίσεις η ψυχαγωγία και η παρώθηση των επαγγελματικών σας σχεδίων ευνοούνται ιδιαίτερα από τα μέσα Μαΐου και μετά. Στα οικονομικά σας παραμείνετε συντηρητικοί και μην παίρνετε αποφάσεις αν δεν τις μελετήσετε καλά.

f_cancer.jpg 

Καρκίνος (22/6 - 22/7)

Έρωτας

Μην είστε υπερβολικοί και σπασμωδικοί με τον σύντροφο σας. Νέες γνωριμίες και ρομαντική διάθεση θα επικρατήσει από τα μέσα Μαΐου και μετά. Ξεχάστε τους εκνευρισμούς και απολαύστε όμορφες εξορμήσεις με τον σύντροφο σας. 

Υγεία - ομορφιά – αισθητική

Ξεκινήστε δίαιτα με φρούτα και λαχανικά κάντε ένα χαλαρωτικό μασάζ και φροντίστε την εξωτερική σας ομορφιά.

Εργασία

Κοινωνικές συναναστροφές και καινούργιες συμφωνίες θα προκύψουν μέχρι τα μέσα Μαΐου. Από 20 του μήνα και μετά θα χαλαρώσετε και θα βάλετε σε τάξη τα μελλοντικά σας σχέδια.  Περιορίστε τοποθετήσεις χρημάτων προς το τέλους του μήνα.   

f_leo.jpg 

Λέων (23/7 - 23/8)

Έρωτας

Μην αισθάνεστε απαισιόδοξα αν ο σύντροφο σας δεν ανταποκρίνεται σε οριζόμενες από τις απαίτησες σας. Μετά τις 20 Μαΐου που Ερμής θα επιστρέψει στην κανονική του πορεία και θα ευνοηθούν νέες γνωριμίες και ταξίδια με αγαπημένα σας πρόσωπα.   

Υγεία - ομορφιά – αισθητική

Η κατάλληλη διατροφή θα βοηθήσει σε τυχόν προβλήματα του κυκλοφορικού. Καταναλώστε φρούτα και άφθονα λαχανικά.

Εργασία

Τοποθετήσεις χρημάτων, μυστικές αγορές και πωλήσεις δεν θα ευνοηθούν το πρώτο 20ημερο του μήνα. Με το πέρασμα του Ερμή στην ορθή του πορεία μετά τις 11 Μαΐου ευνοούνται καινούργιες συμφωνίες και επικοινωνίες με άτομα που θα συμβάλουν σημαντικά στην οικονομική σας βελτίωση.

  f_virgo.jpg

Παρθένος (24/8 - 22/9)

Έρωτας

Η αισθηματική σας ζωή θα παρουσιάσει βελτίωση μετά τις 12 Μαΐου με την επιστροφή του Ερμή στην ορθή του πορεία. Θα συμβούν αλλαγές με αρκετή ένταση ιδιαίτερα για τους ερωτευμένους και η Πανσέληνος στις 28 Μαΐου στο ζώδιο του Τοξότη θα σας επιφέρει αναστάτωση. Υπάρχει ενδεχόμενο να συμβούν απροσδόκητα παρασκηνιακά γεγονότα με τον σύντροφο σας.

Υγεία - ομορφιά – αισθητική

Ασχοληθείτε με την φροντίδα του σώματος και της διατροφής σας. Μια καλή αποτοξίνωση με φρούτα και λαχανικά θα επιφέρει τη λάμψη στο πρόσωπο σας και θα αποβάλει τοξίνες και πονοκεφάλους.

Εργασία

Με υπερβολικό άγχος και επαγγελματικά οικονομικά εμπόδια που θα σας πιέζουν πολύ θα εξελιχτεί ο μήνας μέχρι 20 Μαΐου. Ταχτοποιήσετε εκκρεμότητες για να καταφέρετε να είστε συνεπείς  στις υποθέσεις σας και να μην βγείτε από τον προϋπολογισμό σας. Στις 25 Μαΐου και μετά τα πράγματα θα γίνουν πιο ευνοϊκά για να καλύψετε τις υποχρεώσεις που έχετε και να υλοποιήσετε τους στόχους σας.

f_libra.jpg 

Ζυγός (23/9 - 22/10)

Έρωτας

Αν και αισθάνεστε λίγο απογοητευμένοι μετά τις 12 Μαΐου ευνοούνται νέες γνωριμίες για τους αδέσμευτους και όμορφες μέρες για τους δεσμευμένους με χαλάρωση και ψυχαγωγία.

Υγεία - ομορφιά – αισθητική

Πολύ καλός μήνας για αποτοξίνωση δίαιτα και καλλωπισμό του προσώπου σας.  Αφιερώστε χρόνο στο σύντροφο σας απολαμβάνοντας μαζί του ένα χαλαρωτικό μασάζ.

Εργασία

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή σε συνάρτηση με το πλανητικό σύστημα θα επιφορτίσουν το κλίμα και θα υπάρξουν προβλήματα στις επικοινωνίες με έκτακτα έξοδα που θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα έως 20 Μαΐου όπου ο Ερμής θα περάσει στην ορθή του πορεία και θα κάνει το κλίμα πιο ευνοϊκό.

f_scorpio.jpg 

Σκορπιός (23/10 - 22/11)

Έρωτας

Πολλοί από εσάς αισθάνεστε ανικανοποίητοι στον αισθηματικό σας τομέα. Μετά τις 18 Μαΐου οι σχέσεις με τον σύντροφο σας θα είναι καλύτερες και οι αδέσμευτοι θα χαρείτε νέες γνωριμίες.

Υγεία - ομορφιά - αισθητική

Η υπερένταση μπορεί να επηρεάσει κάπως την υγεία σας. Ξεκουραστείτε κάνοντας ένα χαλαρωτικό μασάζ και περιποιηθείτε την επιδερμίδα του προσώπου σας με μια ενυδατική και αντιοξειδωτική μάσκα ομορφιάς.

Εργασία

Μετά τις 12 Μαΐου και το πέρασμα του Ερμή στην ορθή του πορεία προωθούνται ενδιαφέρουσες συνεργασίες επαγγελματικής φύσεως. Δείτε τα πράγματα από την καλή τους πλευρά αξιοποιώντας τις καινούργιες ευκαιρίες που θα προκύψουν.

f_sagittarius.jpg

  Τοξότης (23/11 - 21/12)

Έρωτας

Οι κοινωνικές σας εμφανίσεις η ψυχαγωγία και οι σχέσεις για τους ερωτευμένους θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές μετά τις 12 Μαΐου.  Όλα υπόσχονται ευχάριστες εξελίξεις και έντονο ερωτικό κλίμα που θα σας γεμίσει με αισιοδοξία.

Υγεία - ομορφιά – αισθητική

Μετά τις 14           Μαΐου θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση και αποφύγετε καταχρήσεις που θα επιβαρύνουν το κυκλοφοριακό σας.

Εργασία

Από τις 12 Μαΐου και μετά ο Ερμής επανέρχεται στην ορθή του πορεία και τα πράγματα γίνονται πιο χαλαρά στον επαγγελματικό τομέα. Θα ταχτοποιήσετε θέματα εργασίας με την συμπαράσταση φίλων και συνάδελφων.

f_capricorn.jpg

 Αιγόκερως (22/12 - 19/1)

Έρωτας

Το πλανητικό σύστημα θα σας κάνει ιδιαίτερα ρομαντικούς και η ατμόσφαιρα θα είναι άκρος ειδυλλιακή. Νέες γνωριμίες κοινωνικές εμφανίσεις γεμάτες ερωτισμό και συναισθηματισμό υπόσχονται σχέσεις με ευχάριστες μελλοντικές εξελίξεις.

Υγεία - ομορφιά – αισθητική

Περιποιηθείτε το σώμα σας και ξεκινήστε δίαιτα με αποτοξίνωση. Καταναλώστε άφθονα φρούτα και λαχανικά που θα τονώσουν την λάμψη και την εξωτερική σας ομορφιά.

Εργασία

Με την ορθοδρόμηση του Ερμή μετά τις 12 Μαΐου θα καρποφορήσει ένα θέμα οικονομικής φύσεως και γρήγορα θα δείτε τις προσπάθειες σας στον επαγγελματικό τομέα να έχουν ευχάριστες εξελίξεις. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με περιττά έξοδα απερισκεψίες και υπερβολές που θα επιβαρύνουν το πορτοφόλι σας.

f_aquarius.jpg 

Υδροχόος (20/1 - 19/2)

Έρωτας

Ιδιαίτερα καλός για τους ερωτευμένους θα είναι ο μήνας αυτός. Μετά τις 20 Μαΐου ιδανική ατμόσφαιρα για τους δεσμευμένους θα κάνει το κλίμα ευχάριστο και ρομαντικό με νέες γνωριμίες.

Υγεία - ομορφιά – αισθητική

Άλλαξε επιτέλους την γκαρνταρόμπα σας περιποιηθείτε το πρόσωπο σας και ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση. Είναι κάτι που θα αναπτερώσει το ηθικό σας σημαντικά.

Εργασία

Μην γίνεστε βιαστικοί και απρόσεκτοι στην εργασία σας. Τυχόν λάθη μπορεί να έχουν δυσάρεστες επιπτώσεις. Μετά τις 20 Μαΐου προγραμματίστε και προωθήστε σχέδια και στόχους στον επαγγελματικό σας τομέα.

f_pisces.jpg 

Ιχθύες (20/2- 20/3)

Έρωτας

Αισθάνεστε ανικανοποίητοι στον αισθηματικό τομέα. Μετά τις 20 Μαΐου το πλανητικό σύστημα ευνοεί τις σχέσεις σας και μια ενδιαφέρουσα γνωριμία θα θέση τη ζωή σας πάνω σε καινούργιες βάσεις με μελλοντικές εξελίξεις.

Υγεία - ομορφιά – αισθητική

Χαλαρώστε κάντε ένα βαθύ καθαρισμό στο σώμα σας και μια καλή περιποίηση των νυχιών σας. Αποφύγετε καταχρήσεις, τσιγάρο και αλκοολούχα ποτά.

Εργασία

Έντονες δραστηριότητες προς όφελος των επαγγελματικών σας σε συνδυασμό με ψυχαγωγία θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία. Συγχρόνως θα σημειωθούν μικροπροστριβές με αγαπημένα πρόσωπα και συναδέλφους. Αποφύγετε εντάσεις και μην φέρεστε ορμητικά. 

Μηνιαίες Αστρολογικές προβλέψεις Μάρτιος 2010

Αστρολογικές προβλέψεις και ζώδια από την γνωστή Αστρολόγο ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΙΟΣ 2010