Ζώδια Ιούλιος

2010

Ζώδια

Κριός (21/3 - 20/4)

Έρωτας
Έντονες πιέσεις στον αισθηματικό τομέα θα σας προκαλέσει η Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του μήνα. Η οξύτητα των προηγούμενων μηνών θα πάρει τέλος και θα επέλθουν ξεκαθαρίσματα που θα σας χαλάσουν την διάθεση δημιουργώντας οριστικές ρήξεις με τον σύντροφο σας. Υπομονή φίλοι μου Κριοί διότι τα πράγματα θα είναι ευνοϊκά για σας από τα μέσα Ιουλίου με ευχάριστες αισθηματικές αλλαγές και μελλοντικές εξελίξεις προς όφελος σας.


Υγεία - ομορφιά – αισθητική


Η περιποίηση προσώπου θα σας ανανεώσει αρκετά τον μήνα Ιούλιο. Η χρήση βοτάνων και αιθέριων ελαιών θα βοηθήσει το σώμα σας να απαλλαγεί από τοξίνες και ίσως κάποια παραπανίσια κιλά εξαιτίας του στρες που σας πίεσε το τελευταίο τρίμηνο.

Εργασία
Με την επιστροφή του Κρόνου στο Ζυγό δημιουργούνται νέες ευκαιρίες στον οικονομικό και επαγγελματικό σας τομέα. Και ίσως τα άστρα θα φέρουν στο προσκήνιο θέματα κληρονομικά, κτηματικά που θα ξεκαθαρίσουν έως τέλος της χρονιάς.

 

Ζώδια 

Έρωτας

Το πέρασμα του Άρη – Αφροδίτης στην Παρθένο δημιουργεί συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και μπερδέματα με καινούργιους έρωτες που θα μπουν στη ζωή σας. Αποφύγετε να ρισκάρετε γιατί ότι λάμπει δεν είναι χρυσός φίλοι μου Ταύροι !!!

Υγεία - ομορφιά – αισθητική

Οι μέρες του Ιουλίου και σύμφωνα με το πλανητικό σύστημα που επικρατεί είναι καλές για να φροντίσετε τον εαυτό σας με ενυδάτωση, μασάζ, χαλάρωση και μια καλή μάσκα προσώπου.

Εργασία

Μην ρισκάρετε εν΄ όψει της Ηλιακής έκλειψης στις αρχές του μήνα. Αποφύγετε να δανείσετε χρήματα να κλείσετε καινούργιες συμφωνίες, να εγγυηθείτε σε δάνεια για τρίτους και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις διότι θα έχετε προβλήματα μελλοντικά

Ζώδια 

Δίδυμοι (21/5 - 21/6)

Έρωτας

Με το πέρασμα του Δία στο ζώδιο σας στις 12 Ιουλίου τα πράγματα θα καλυτερεύσουν προς όλους τους τομείς. Αποφύγετε προβληματικές καταστάσεις εν΄ όψει της Σεληνιακής έκλειψης προς το τέλος το μήνα και θυμηθείτε τις δυσκολίες και την πίεση που σας επηρέασε στο παρελθόν… !!! Μη ρισκάρετε τα ίδια λάθη ξανά.

Υγεία - ομορφιά – αισθητική

Το μήνα Ιούλιο θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση και αποφύγετε καταχρήσεις που θα επιβαρύνουν το κυκλοφοριακό σας. Μια αλλαγή στην ενδυματολογική σας εμφάνιση θα αναπτερώσει τη διάθεση σας.

Εργασία

Τα άστρα εν΄ όψει της Ηλιακής έκλειψης δεν ευνοούν τα οικονομικά σας. Χρειάζεται οργάνωση και πειθαρχία διότι θα παρεκκλίνετε από τους στόχους σας εξαιτίας εμποδίων που θα δημιουργήσουν απρόοπτα λάθη στην εργασία σας

Ζώδια 

Καρκίνος (22/6 - 22/7)

Έρωτας

Το πέρασμα του Κρόνου στην Παρθένο στον αισθηματικό τομέα θα φέρει νέες αλλαγές. Κάποιες ευκαιρίες και νέες γνωριμίες θα αναπτερώσουν το ηθικό σας και θα κάνουν το κλίμα ιδιαίτερα ερωτικό τις μέρες του Καλοκαιριού. Πιστέψτε στον εαυτό σας και προχωρήστε αφήνοντας πίσω το παρελθόν.

Υγεία - ομορφιά – αισθητική

Το πλανητικό σύστημα του μηνός Ιουλίου θα αναζωογονήσει την υγεία σας ενώ και η ανανέωση στην εξωτερική σας εμφάνιση θα αναπτέρωση το ηθικό σας.

Εργασία

Η Ηλιακή έκλειψη θα φέρει σημαντικές αλλαγές στον οικονομικό σας τομέα που αν τις χειριστείτε σωστά θα είναι προς όφελος σας μελλοντικά. Αποφύγετε να δανείσετε ή να μπείτε εγγυητής σε δάνεια τρίτων. Κινδυνεύετε να εξαπατηθείτε και να μην πάρετε πίσω τα χρήματα σας ποτέ ξανά με σοβαρά προβλήματα που θα πάρουν την νομική οδό μελλοντικά.

Ζώδια

 Λέων (23/7 - 23/8)

Έρωτας

Τα άστρα ευνοούν τα ερωτικά σας θέματα. Θα κάνετε νέες γνωριμίες και ίσως προκύψει μια σχέση γεμάτη έρωτα και πάθος με καλές εξελίξεις μελλοντικά.

Υγεία - ομορφιά – αισθητική

Το πλανητικό σύστημα δεν είναι καθόλου φιλικό μαζί σας από 17 Ιουλίου και μετά και θα πρέπει να αποφύγετε επεμβάσεις αισθητικής και σημαντικές αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση.( Ανάδρομος – Ερμής).

Εργασία

Θα χρειαστεί να φερθείτε με μεγάλη προσοχή στις κινήσεις εξαιτίας της Ηλιακής – έκλειψης τις 11 Ιουλίου. Κάποια πράγματα θα καθυστερήσουν και ίσως βγείτε από τον προϋπολογισμό σας με αισθητά προβλήματα που θα γίνουν έντονα μελλοντικά.

Ζώδια 

Παρθένος (24/8 - 22/9)

Έρωτας

Η έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου θα δημιουργήσει εντάσεις στον οικογενειακό και αισθηματικό τομέα. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις. Οι καταστάσεις θα ξεκαθαρίσουν προς όφελος σας μετά του τέλους Ιουλίου.

Υγεία - ομορφιά – αισθητική

Φροντίστε το σώμα σας και δώστε ιδιαίτερη φροντίδα στην περιποίηση των νυχιών σας. Η ενυδάτωση και ο καθαρισμός προσώπου είναι απαραίτητος.

Εργασία

Περιορίστε τα έξοδα σας και μην υπογράφετε συμβόλαια μετά τις 18 Ιουλίου. Κινδυνεύετε να εξαπατηθείτε και να χάσετε τον προϋπολογισμό σας μελλοντικά.( Ανάδρομος – Ερμής).

Ζώδια 

Ζυγός (23/9 - 22/10)

Έρωτας

Η διάθεση σας θα είναι καλή και κάποιοι από εσάς θα προχωρήσετε σε συμβιβασμούς έχοντας επιτέλους την ικανότητα να επιλύσετε τα προβλήματα σας με τον σύντροφο σας. Αφήστε τη διάθεση σας και προχωρήστε άφοβα στην επισημοποίηση μιας σχέσης ή ενός γάμου που θα αλλάξει τη ζωή σας οριστικά.

Υγεία - ομορφιά – αισθητική

Η υπερένταση μπορεί να επηρεάσει κάπως την υγεία σας. Ξεκουραστείτε κάνοντας ένα χαλαρωτικό μασάζ και περιποιηθείτε την επιδερμίδα του προσώπου σας με μια ενυδατική και αντιοξειδωτική μάσκα ομορφιάς.

Εργασία

Τα άστρα είναι αρνητικά στο να ξεκινήσετε νέα πράγματα διότι οι πλανητικές όψεις δεν ευνοούν καθόλου τα οικονομικά σας εξαιτίας της Ηλιακής – έκλειψης στις αρχές του μήνα και της ανάδρομης πορείας του Ερμή μετά της 17 Ιουλίου.

Ζώδια

 Σκορπιός (23/10 - 22/11)

Έρωτας

Οι πλανητικές όψεις θα επηρεάσουν τις σχέσεις σας και κάποιες εντάσεις θα σας αγχώσουν υπερβολικά. Αποφύγετε καινούργιες γνωριμίες και σχέσεις διότι θα αντιμετωπίσετε σοβαρά προβλήματα μελλοντικά εξαιτίας της ανάδρομης κίνησης του Ερμή και της Ηλιακής - έκλειψης.

Υγεία - ομορφιά – αισθητική

Το μήνα Ιούλιο περιποιηθείτε το δέρμα σας και προφυλαχτείτε από μολύνσεις και δυσκολίες του αναπνευστικού που θα χαλάσουν τη διάθεση σας.

Εργασία

Η υπερένταση μπορεί να επηρεάσει κάπως τον επαγγελματικό σας τομέα. Αποφύγετε εντάσεις οικονομικά ανοίγματα και δάνεια εν’ όψει της ανάδρομης πορείας του Ερμή.

Ζώδια 

Τοξότης (23/11 - 21/12)

Έρωτας

Έντονες ερωτικές στιγμές θα φέρει ο μήνας Ιούλιος από 11 του μηνός και μετά που τα πράγματα θα γίνουν πιο ρομαντικά στον αισθηματικό τομέα. Χαμηλώστε τους τόνους και μην οξύνετε καταστάσεις.

Υγεία - ομορφιά – αισθητική

Η υπερένταση μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την υγεία σας μετά τις 17 Ιουλίου. Το αναπνευστικό σας σύστημα θα είναι πεσμένο και θα είστε ευάλωτοι σε ιώσεις και κάποια γρίπη της εποχής. Μην κάνετε καταχρήσεις και καταναλώστε μεταλλικό νερό πολλά φρούτα και λαχανικά.

Εργασία

Τα άστρα θα σας επιφέρουν μπερδέματα, εντάσεις και ανεξέλεγκτο άγχος έως ότου βάλετε τα σχέδια σας σε εφαρμογή.( Ανάδρομη πορεία Ερμή).

Ζώδια 

Αιγόκερως (22/12 - 19/1)

Έρωτας

Φίλοι μου Αιγόκεροι ασχοληθείτε με την κοινωνική και αισθηματική σας ζωή διότι θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα και πολλοί από εσάς δεν αποκλείετε με το τέλος της χρονιάς να αποφασίσετε ένα γάμο που θα σημάνει ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή σας.

Υγεία - ομορφιά – αισθητική

Ο Ιούλιος θα σημάνει σημαντικές αλλαγές για πολλούς του ζωδίου. Όμως χαλαρώστε ξεκουραστείτε και κάνετε ένα μπάνιο με αιθέρια έλαια κόψτε το κάπνισμα και αποτοξινώσετε από καταχρήσεις τον οργανισμό σας διότι η κούραση θα σας καταβάλει εξαιτίας του στρες των προηγούμενων μηνών.

Εργασία

Η Ηλιακή έκλειψη θα φέρει αλλαγές στον επαγγελματικό σας τομέα. Αποφύγετε οικονομικά ανοίγματα και μην ρισκάρετε να δανείσετε και να επισυνάψετε δάνεια διότι θα προκύψουν δυσκολίες μελλοντικά.

Ζώδια 

Υδροχόος (20/1 - 19/2)

Έρωτας

Αγαπητοί μου Υδροχόοι για μερικούς από εσάς ο μήνας Ιούλιος μπορεί να σημάνει απαλλαγή από εντάσεις και μπερδέματα με το ταίρι σας. Από 11 Ιουλίου και μετά θα έχετε την ευκαιρία για ένα σημαντικό βήμα μπροστά από αισθηματικής πλευράς.

Υγεία - ομορφιά – αισθητική

Μερικοί από σας αγαπητοί μου Υδροχόοι μπορεί να νιώσετε έντονα ενοχλήματα στα πόδια λόγω χρόνιων προβλημάτων που σας ταλαιπωρούν εξαιτίας της ορθοστασίας και της κούρασης. Φροντίστε το δέρμα σας και καταναλώσετε πολλά φρούτα και λαχανικά.

Εργασία

Η Ηλιακή έκλειψη στο τέλος το μήνα προκαλεί ανακατατάξεις και θα δημιουργηθούν παρανοήσεις και παρασκηνιακά γεγονότα με πρόσωπα του επαγγελματικού σας περίγυρου. Μην παίρνετε οικονομικά ρίσκα έως τέλος Ιουλίου.

Ζώδια 

Ιχθύες (20/2- 20/3)

Έρωτας

Τα πράγματα θα καλυτερεύσουν στην αισθηματική σας ζωή. Για τους δεσμευμένους η κατάσταση θα είναι αρκετά ήσυχη ενώ ένας γάμος για τους αδέσμευτους θα αποτελέσει ορόσημο για πολλούς από εσάς.

Υγεία - ομορφιά – αισθητική

Ο Άρης στην Παρθένο θα σας επιφέρει εσωτερική αναστάτωση, χαλαρώστε αποφύγετε καταχρήσεις και αλκοολούχα ποτά!!!

Εργασία

Η Ηλιακή έκλειψη στο τέλος του μήνα θα προκαλέσει ανακατατάξεις αποφύγετε οικονομικά ανοίγματα και μην ρισκάρετε να δανείσετε και να επισυνάψετε δάνεια διότι θα προκύψουν δυσκολίες μελλοντικά.

Μηνιαίες Αστρολογικές προβλέψεις Ιούλιος 2010

Αστρολογικές προβλέψεις και ζώδια από την γνωστή Αστρολόγο ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2010