Ζώδια Δεκέμβριος 2010

  Ζώδια Σεπτέμβριος 2010Κριός (21/3 - 20/4)

Έρωτας


Η Αφροδίτη σας προτρέπει σε παιχνίδια εξουσίας, για τα οποία εσείς που είστε δεσμευμένοι θα έρχεστε συχνά σε σύγκρουση με το ταίρι σας, όμως θα υπάρχει πάθος έντονο και δυνατό όπου εκεί, θα σβήνετε τις όποιες διαφωνίας σας. Οι αδέσμευτοι επηρεασμένοι από την ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω ίσως έχετε νέα από το παρελθόν.


Υγεία - ομορφιά - αισθητική


Η ενυδάτωση και ο καθαρισμός προσώπου είναι απαραίτητος μετά την ταλαιπωρία του καλοκαιρινού ήλιου.


Εργασία


Κινηθείτε με σύνεση και χωρίς εκνευρισμό, διότι ο ανάδρομος Ερμής αρχικά στον Αιγόκερω και στην συνέχεια στον Τοξότη σας επηρεάζει άμεσα, με εμπόδια και καθυστερήσεις που φέρνουν δυσκολίες στην πρόοδο σας. Πρέπει όμως να εκμεταλλευτείτε τις γιορτινές ημέρες, κάνοντας επαφές, και διευρύνοντας τον κύκλο σας.

Ζώδια Σεπτέμβριος 2010  Ταύρος (21/4 - 20/5)

Έρωτας

Έχετε πλέον την Αφροδίτη,  σύμμαχο σας. Οι σχέσεις όχι μόνο βελτιώνονται αλλά πάνε κι ένα βήμα παρακάτω με κάποια μορφή δέσμευσης. Νιώθετε σίγουροι για αυτό που θέλετε και το ίδιο μήνυμα λαμβάνει και ο σύντροφος σας . Οι αδέσμευτοι μπορείτε να ευχαριστηθείτε την ελευθερία σας αρκεί να μην κάνετε υπερβολές, και κάπου εκεί η ο φτερωτός Θεός σας κρύβει μια έκπληξη για τους περισσότερους από εσάς!!

Υγεία - ομορφιά - αισθητική

Από 15 Δεκεμβρίου και μετά θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση και αποφύγετε καταχρήσεις που θα επιβαρύνουν το κυκλοφοριακό σας.

Εργασία

Καλύτερα να κρατάτε «μικρό καλάθι». Οικονομικά δώρα, όχι πολλά έξοδα, ήπιους τόνους στην δουλειά. Η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου με την ολική έκλειψη της στους Διδύμους είναι κατευθείαν στην τσέπη σας!!! Αποδεχθείτε τις οικονομικές σας δυσκολίες, με αυτές να κινηθείτε και το νου σας στο να ξεχρεώνετε!!

  Ζώδια Σεπτέμβριος 2010Δίδυμοι (21/5 - 21/6)

Έρωτας

Πάνω στην πιο δύσκολη περίοδο, γλυκά μου Διδυμάκια, σκιαγραφείτε το πρότυπο μιας σχέσης και βάζετε πλώρη να το πετύχετε. Ήδη ο προηγούμενος μήνας έφερε εντάσεις και λεκτικά λάθη.. Αν συνεχίσετε έτσι με έναν ανάδρομο Ερμή (πλανήτη σας) και την ολική έκλειψη της Σελήνης στο ζώδιο σας.. Μάλλον θα χάσετε!! Πιστέψτε στον εαυτό σας, στην αξία και την δύναμη σας, μην κολλάτε σε λεπτομέρειες και σύντομα θα έρθουν καλύτερες μέρες.

Υγεία - ομορφιά - αισθητική

Πολύ καλός μήνας για αποτοξίνωση δίαιτα και καλλωπισμό του προσώπου σας.  Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας.

Εργασία

Η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη, μεν, δεν μπορείτε να κάνετε διαφορετικά δε. Κινηθείτε τώρα με σκυμμένο το κεφάλι, δείξτε συνεργάσιμοι και ήρεμοι, και η πρόοδος είναι έξω από την πόρτα σας. Μην τα χαλάσετε όλα τώρα, που έχετε φτάσει στο παρά πέντε

  Ζώδια Σεπτέμβριος 2010Καρκίνος (22/6 - 22/7)

Έρωτας

Ο έρωτας έχει τον πρώτο λόγο αυτόν τον μήνα. Θα δώσετε όμορφες στιγμές στο ταίρι σας, αλλά θα πάρετε. Από την αρχή του μήνα η Αφροδίτη κινείτε στο φιλικό σας ζώδιο του Σκορπιού και έρχεται να σας αποζημιώσει για τον προηγούμενο μήνα. Όμορφες ερωτικές και οικογενειακές στιγμές θα σας κάνουν να λάμψετε. Οι αδέσμευτοι δεν αποκλείετε μέσα από τον φιλικό σας χώρο να προκύψει μια ενδιαφέρουσα ερωτική εξέλιξη.   

Υγεία - ομορφιά - αισθητική

Θα λάμπετε ολόκληρο τον μήνα. Ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση και αποφύγετε καταχρήσεις που θα επιβαρύνουν το κυκλοφοριακό σας.

Εργασία

Αν η επιχείρηση σας έχει να κάνει με την διατροφή σε συνδυασμό με την διασκέδαση, πρέπει να αναμένετε κέρδη τα οποία οπωσδήποτε πρέπει να τα διοχετεύσετε σε οφειλές παρά να τα υπολογίζετε για προσωπική σας διασκέδαση-ψυχαγωγία.

  Ζώδια Σεπτέμβριος 2010Λέων (23/7 - 23/8)

Έρωτας

Ο ανάδρομος Ερμής καθιστά δύσκολο να εκφράσετε τον έρωτα και ο πάθος που νιώθετε, ιδιαίτερα μετά τις 18. Ελέγξτε το πάθος ώστε να μην το κυριεύσει η ζήλια και γίνετε πιο «γατούλες» .

Υγεία - ομορφιά - αισθητική

Η υπερένταση μπορεί να επηρεάσει κάπως την υγεία σας. Ξεκουραστείτε κάνοντας γιόγκα.

Εργασία

Οικονομικά αυτός ο μήνας υπόσχετε κέρδη. Οι επενδύσεις ευνοούνται, οι υπογραφές επίσης αρκεί να μπουν πριν τις 10 του μήνα.

  Ζώδια Σεπτέμβριος 2010Παρθένος (24/8 - 22/9)

Έρωτας

Η Αφροδίτη σας κάνει ένα δώρο και σας το χαρίζει αυτές τις γιορτινές μέρες. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα είναι χαρακτηριστικό για την γοητεία σας, το πάθος σας και την πειθώ σας πάνω σε αυτά. Οι αδέσμευτοι νέες γνωριμίες από εκεί που δεν το περιμένατε υπόσχονται όμορφες ερωτικές στιγμές.

Υγεία - ομορφιά - αισθητική

Η περιποίηση των μαλλιών σας και η αλλαγή στην γκαρνταρόμπας σας πριν τις 20 του μήνα  είναι κάτι που θα αναπτερώσει το ηθικό σας σημαντικά.

Εργασία

Νέες εμπορικές συμφωνίες ευνοούνται μέσα στο πρώτο δεκαήμερο. Προσέξτε την ήδη υπάρχουσας επιχείρηση σας γιατί ο ανάδρομος Ερμής μέχρι το τέλος του μήνα φέρνει εμπόδια και δυσκολίες σε έσοδα

 Ζώδια Σεπτέμβριος 2010 Ζυγός (23/9 - 22/10)

Έρωτας

Ιδιαίτερος αυτός ο μήνας, αφού έχουν αρχίσει ξεκαθαρίσματα στην συμπεριφορά σας σχετικά με την σχέση σας από τον προηγούμενο μήνα. Ήδη έχουν υπάρξει κάποιες συγκρούσεις η οποίες επαναλαμβάνονται γύρω από τα ίδια θέματα προς το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα. Ξεκαθαρίστε την θέση σας αλλά καταλάβετε κι εκείνη του συντρόφου σας. Μην τα θέλετε όλα δικά σας. Οι αδέσμευτοι ας χρησιμοποιήσετε αυτό το διάστημα για αυτογνωσία. Ψάξτε να καταλάβετε τι θέλετε από έναν σύντροφο  και τι πράττετε. Παράλληλα αποφύγετε την πολύ απομόνωση.

Υγεία - ομορφιά - αισθητική

Μερικοί από σας αγαπητοί μου, μπορεί να νιώσετε έντονα ενοχλήματα στα πόδια λόγω χρόνιων προβλημάτων που σας ταλαιπωρούν εξαιτίας της ορθοστασίας και της κούρασης. Φροντίστε το δέρμα σας και καταναλώσετε πολλά φρούτα και λαχανικά.

Εργασία

Ο Κρόνος στο ζώδιο σας έχει αρχίσει και έχει δείξει ήδη την «δουλειά» του. Αυξημένες υποχρεώσεις, ευθύνες, χαμηλά κέρδη. Ευτυχώς που το σύμπαν φρόντισε ώστε η Αφροδίτη πάνω από τα οικονομικά σας,  να γλυκάνει λίγο την τσέπη σας φέρνοντας κάποια τύχη στα επαγγελματικά σας και στα οικονομικά σας. Μην απογοητεύεστε!!

Ζώδια Σεπτέμβριος 2010  Σκορπιός (23/10 - 22/11)

Έρωτας

Όλον τον μήνα η γλυκιά Αφροδίτη στο ζώδιο σας δεν μπορεί παρά να σας κάνει πιο ερωτεύσιμους από ποτέ. Όλα εξαρτώνται από σας και μόνο για το δικό σας καλό. Ότι είναι ξεφτισμένο αφήστε το να φύγει ώστε να πάρει την θέση του το φρέσκο και νεογέννητο. Οι αδέσμευτοι τώρα ξέρετε τι ακριβώς θέλετε η μαγνητική σας έλξη θα σας το φέρει δίπλα σας.

Υγεία - ομορφιά - αισθητική

Επειδή θα υπάρξει έντονη κινητικότητα, θα νιώθετε αυξημένη κούραση. Χαλαρώστε κάνοντας ένα ζεστό μπάνιο με αιθέρια έλαια και αφιερώστε χρόνο στο σύντροφο σας απολαμβάνοντας μαζί του ένα χαλαρωτικό μασάζ.

Εργασία

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας και ο Άρης στον Τοξότη έως της 8 του μήνα δίνουν ώθηση ώστε με δικές σας κινήσεις να εισπράξετε χρέη από το παρελθόν και να κάνετε νέες επαφές που θα σας φέρουν κοντά στις επιδιώξεις σας αργότερα.

  Ζώδια Σεπτέμβριος 2010Τοξότης (23/11 - 21/12)

Έρωτας

Το τελευταίο δεκαήμερο του προηγούμενου μήνα ήταν γεμάτο εντάσεις, οι οποίες καταλαγιάζουν για λίγο στις αρχές αυτού του μήνα, όπου θα είστε πολύ παθιασμένοι και ερωτικοί, όμως επιστρέφει πάλι η ζήλια και ο εγωισμός αργότερα μαζί με την έκλειψη Σελήνης στις 21 όπου το τοπίο δυναμιτίζετε εντελώς!! Εσείς κρατάτε τα ηνία, στο χέρι σας είναι να διατηρήσετε και την ψυχραιμία σας. Μην φτάσετε σε ακραίες, βιαστικές αποφάσεις.

Υγεία - ομορφιά - αισθητική

Ελαττώστε το αλκοόλ ή και αφαιρέστε το τελείως αν μπορείτε. Μια καλή αποτοξίνωση με φρούτα και λαχανικά ίσως τονώσει το σώμα τη διάθεση και την εξωτερική σας ομορφιά.

Εργασία

Θα υπάρξει εύνοια στα τυχερά παιχνίδια. Υπάρχουν δυσκολίες όμως στις συνεργασίες στον τομέα των αγοραπωλησιών. Διαφυλάξτε ακίνητα από συνεταιρισμούς. Αποφύγετε υπογραφές συμβολαίων. Μην αγοράζετε και μην πουλάτε. Μην πείθεστε εύκολα, κοιτάτε πάντα τα «ψηλά γράμματα» τις συμφωνίες.

  Ζώδια Σεπτέμβριος 2010Αιγόκερως (22/12 - 19/1)

Έρωτας

Ένταση και όχι αρνητική θα έχει ο Δεκέμβριος για εσάς. Κάνετε ξεκαθαρίσματα αλλά τολμάτε και πάτε μπροστά είτε με την σχέση σας είτε μόνοι σας και μ αυτόν τον τρόπο αλλάζετε εντελώς την ζωή σας. Έλκετε τα βλέμματα, έλκετε τον έρωτα, διεκδικήστε λοιπόν το μεγαλύτερο κομμάτι που σας επιφυλάσσει η μοίρα. Προσέχετε τον λόγο σας 10 με 18 του μήνα, μην είστε καυστικοί και προσβλητικοί.

Υγεία - ομορφιά - αισθητική

Η υπερένταση μπορεί να επηρεάσει κάπως την υγεία σας. Ξεκουραστείτε κάνοντας ένα χαλαρωτικό μασάζ και περιποιηθείτε την επιδερμίδα του προσώπου σας με μια ενυδατική και αντιοξειδωτική μάσκα ομορφιάς.

Εργασία

Αυτός ο μήνας είναι δύσκολος και αυτό σας δημιουργεί νεύρα. Μην απογοητεύεστε όμως, κοιτάτε τα πράγματα μακροπρόθεσμα. Η ανάπτυξη έρχεται αργά αλλά σταθερά. Μην λυγίζετε. Αν δουλεύετε μέσω των τηλεπικοινωνιών θα δείτε εύνοια.

  Ζώδια Σεπτέμβριος 2010Υδροχόος (20/1 - 19/2)

Έρωτας

Το τελευταίο δεκαήμερο του προηγούμενου μήνα πήρατε κάποιες αποφάσεις. Οι δεσμευμένοι λήγετε σχέσεις που σας έχουν κουράσει και ήδη έχετε μεταπηδήσει σε άλλες «πολιτείες» ή επιστρέφετε στην αγκαλιά του αγαπημένου σας ξεπερνώντας λεπτομέρειες που έστεκαν εμπόδια. Οι αδέσμευτοι ρίχνετε τα δίχτυα σας και δεν απογοητεύεστε. Ο ρομαντισμός και η συντροφικότητα έχει τον πρώτο λόγο αυτόν τον  μήνα.

Υγεία - ομορφιά - αισθητική

Τα άστρα σας συμβουλεύουν ότι είναι τέλεια ευκαιρία για να  περιποιηθείτε το δέρμα σας και προφυλαχτείτε από μολύνσεις και δυσκολίες που θα χαλάσουν τη διάθεση σας.

Εργασία

Δύσκολος θα είναι για εσάς αυτός ο μήνας καθώς τα κέρδη δύσκολα θα παρουσιάσουν άνοδο. Κινηθείτε χωρίς να δημιουργήσετε έξοδα π.χ. για την προβολή σας, ώστε να σας βρει το τέλος του μήνα λιγότερο χαμένους. Ο επόμενος μήνας υπόσχετε πολλά.

Ζώδια Σεπτέμβριος 2010  Ιχθύες (20/2- 20/3)

Έρωτας

Η ορθή πορεία του Δία πλέον στο ζώδιο σας, σας έχει δημιουργήσει αρκετές ερωτικές επιλογές. Ότι έχει έρθει είναι για να μείνει. Αλλά και αν δεν έχει έρθει ακόμα αυτόν το μήνα υπάρχει μεγάλη εύνοια να συναντήσετε τον μεγάλο σας έρωτα. Προσοχή θέλουν οι μέρες γύρω από την έκλειψη της Σελήνης στις 21 του μήνα, όπως επίσης να μην παρασύρεστε από σχόλια των φίλων σας για το νέο σας ταίρι. Όσοι έχετε σχέση η οποία δεν σας εκφράζει διότι δεν είναι ξεκάθαρη απέναντι σας, μην δειλιάσετε να την τελειώσετε εφόσον δεν συμβιβάζετε με τα «θέλω» σας. Θέστε τους όρους σας, πάντα όμως με ήπιους τόνους .

Υγεία - ομορφιά - αισθητική

Ένα καλό μασάζ θα σας απαλλάξει από τους πόνους της μέσης φτιάχνοντας την πεσμένη σας διάθεση. Το πρόγραμμα άσκησης γιόγκα θα είναι ευεργετικό ιδιαίτερα για όσους νιώθουν δυσκαμψία και έντονη κούραση.

Εργασία

Έχετε δουλέψει τόσο πολύ αυτό το διάστημα, που ήρθε πια ο καιρός να αρχίσετε να εισπράττετε ή να βλέπετε τα χρέη σας να μειώνονται . Φυσάει αέρας ικανοποίησης και τώρα πρέπει να αρχίσετε να σκάφτεστε ευκαιρίες για περαιτέρω ανάπτυξη.

Αστρολογικές προβλέψεις και ζώδια από την γνωστή Αστρολόγο ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2010