Ζώδια Αυγούστος 2010

  ΖώδιαΚριός (21/3 - 20/4)

Έρωτας

Στον αισθηματικό τομέα εσείς που είστε μόνοι θα θελήσετε να οδηγήσετε την ερωτική σας ζωή σε υψηλότερα επίπεδα ποιότητας αφού για σας δεν αρκεί μόνο η έλξη του σώματος. Η κοινωνική σας ζωή θα παρουσιάσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Οι δεσμευμένοι θα χαρείτε όμορφες στιγμές με τον σύντροφο σας.

Υγεία - ομορφιά - αισθητική

Χαλαρώστε κάντε αποτοξίνωση και μην επιβαρύνετε την κατάσταση της υγείας σας με καταχρήσεις, τσιγάρο και αλκοολούχα ποτά.

Εργασία

Το πλανητικό σύστημα θα επιβαρύνει τα πράγματα στον επαγγελματικό τομέα. Θα επικρατήσει κλίμα καθυστερήσουν ενώ τα έξοδα και οι υποχρεώσεις που θα παρουσιαστούν θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Προς το τέλος του μήνα θα επιφόρτιση το κλίμα και θα παρουσιαστούν παρασκηνιακά γεγονότα από τρίτα πρόσωπα που θα υπονομεύσουν τους στόχους σας.

Ζώδια  Ταύρος (21/4 - 20/5)

Έρωτας

Το μήνα Αύγουστο θα προκύψουν εντάσεις και προβλήματα με τον σύντροφο σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα κάνετε νέες γνωριμίες και θα βιώσετε καινούργιους έρωτες που θα σας προσφέρουν άγνωστες συγκινήσεις και την απόλυτη ευτυχία μελλοντικά.

Υγεία - ομορφιά – αισθητική

Προσοχή στις υπερβολές ως αναφορά το φαγητό και το αλκοολούχα ποτά. Ενδέχεται να υπάρξουν προβλήματα με το κυκλοφοριακό.

Εργασία

Το μήνα Αύγουστο θα προκύψουν προβλήματα επικοινωνίας και καθυστερήσεις θα παρουσιαστούν τον μήνα αυτό. Μετά τις 15 Αύγουστου  τα άστρα θα φέρουν ευκαιρίες για επαγγελματική άνοδο και υλοποίηση των στόχων σας. Συζητήστε σε ήπιους τόνους με τους συνεργάτες σας που θα σας ανακουφίσουν για να βρείτε λύσεις έως το τέλος του μήνα.

  ΖώδιαΔίδυμοι (21/5 - 21/6)

Έρωτας

Το μήνα Αύγουστο οι ελεύθεροι θα βιώσετε καινούργιους έρωτες και θα μπλεχτείτε στα δίχτυα της αγάπης χωρίς να το καταλάβετε. Οι δεσμευμένοι θα βάλετε σε καινούργιες βάσεις την σχέση με τον σύντροφο σας εγκαινιάζοντας μια καινούργια εποχή στον δεσμός σας.

Υγεία - ομορφιά – αισθητική

Χαλαρώστε κάνοντας ένα ζεστό μπάνιο με αιθέρια έλαια και αφιερώστε χρόνο στο σύντροφο σας απολαμβάνοντας μαζί του ένα χαλαρωτικό μασάζ.

Εργασία

Τα άστρα θα σας δώσουν την ευκαιρία να υλοποιήσετε στόχους και να ετοιμάστε το έδαφος για μελλοντική προώθηση της καριέρας σας. Εξετάσετε με προσοχή κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να κρύβουν παγίδες που δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά.

  ΖώδιαΚαρκίνος (22/6 - 22/7)

Έρωτας

Το πλανητικό σκηνικό που έρχεται από 20 Αυγούστου και μετά θα εγκαινιάσει μια καινούργια εποχή στο ζώδιο σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα οδηγηθείτε σε καινούργια φλερτ με ευχάριστες μελλοντικές εξελίξεις. Οι δεσμευμένοι μετά την κρίση που περάσατε με τον σύντροφο σας θα θέσετε καινούργιες βάσεις στην σχέση σας ξεκαθαρίζοντας άσχημες καταστάσεις από το παρελθόν.

Υγεία - ομορφιά – αισθητική

Ασχοληθείτε με τον καθαρισμό του προσώπου και καταναλώστε άφθονα φρούτα και λαχανικά που θα τονώσουν την λάμψη και την εξωτερική σας ομορφιά.

Εργασία

Το πλανητικό σύστημα θα σας ταλαιπωρήσει με μικροεμπόδια και καθυστερήσεις για αυτό θα πρέπει να επιστρατεύσετε όλες της δυνάμεις σας για να τα βγάλετε πέρα. Στον οικονομικό τομέα θα χρειαστεί να περιορίσετε έξοδα για να μην πιεστείτε ιδιαίτερα.

  ΖώδιαΛέων (23/7 - 23/8)

Έρωτας

Το μήνα Αύγουστο θα βιώσετε επιτέλους αρμονία στην ερωτική σας ζωή. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε νέες γνωριμίες ενώ οι δεσμευμένοι θα ξεκαθαρίσετε με το ταίρι σας προβλήματα από το παρελθόν.

Υγεία - ομορφιά – αισθητική

Η περιποίηση των μαλλιών σας και η αλλαγή στην γκαρνταρόμπας σας μετά τις 20 Αυγούστου είναι κάτι που θα αναπτερώσει το ηθικό σας σημαντικά.

Εργασία

Με υπερβολικό άγχος και επαγγελματικά οικονομικά εμπόδια που θα σας πιέζουν πολύ θα εξελιχτεί ο μήνας Αύγουστος. Ταχτοποιήσετε εκκρεμότητες για να καταφέρετε να είστε συνεπείς  στις υποθέσεις σας και να μην βγείτε από τον προϋπολογισμό σας μέχρι 20 Αυγούστου που τα πράγματα θα γίνουν πιο ευνοϊκά για να καλύψετε τις υποχρεώσεις που έχετε και να υλοποιήσετε τους στόχους σας.

  ΖώδιαΠαρθένος (24/8 - 22/9)

Έρωτας

Στα αισθηματικά σας όσοι έχετε μόνιμη σχέση θα νιώσετε πολύ πίεση  λόγω της κακής επικοινωνίας με τον σύντροφο σας. Από 18 του μηνός και μετά οι αστρολογικές προβλέψεις θα φέρουν νέες γνωριμίες, κοινωνικότητα, ψυχαγωγία αλλά και αναζήτηση του ιδανικού συντρόφου. Οι δεσμευμένοι θα ισορροπήσετε τη σχέση σας και θα σταματήσετε να πληγώνετε έναν άνθρωπο που τρέφει έντονα συναισθήματα για σας.

Υγεία - ομορφιά – αισθητική

Οργανώστε την γκαρνταρόμπα σας αφαιρώντας κάθε τι παλιό και άχρηστο που φορτίζει αρνητικά την διάθεση σας.

Εργασία

Καθυστερήσεις και μικροεμπόδια στον οικονομικό τομέα θα σας χαλάσουν την διάθεση σας. Από 18 του μηνός και μετά οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και η προώθηση των στόχων σας είναι κάτι που μπορείτε να υπολογίσετε με απόλυτη σιγουριά.

 Ζώδια Ζυγός (23/9 - 22/10)

Έρωτας

Στην ερωτική σας ζωή όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα περάσετε μια κρίση με τον σύντροφο σας έως 18 Αυγούστου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα κάνετε νέες γνωριμίες όμως προσπαθήστε να μην μπλέξετε την φιλία με τον έρωτα και πληγώσετε άδικα έναν άνθρωπο που τρέφει έντονα συναισθήματα για σας.

Υγεία - ομορφιά – αισθητική

Ασχοληθείτε με την περιποίηση των νυχιών σας και κάνετε ένα χαλαρωτικό μασάζ στο σύντροφο σας.

Εργασία

Αποφύγετε να δανείσετε χρήματα και να επισυνάψετε δάνεια έως 18 Αυγούστου. Μην παρασυρθείτε να κλείσετε συμφωνίες αν δεν τις εξετάσετε καλά όσο δεαλιστικές και εάν φαίνονται. Είναι σημαντικό να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα μέχρι να επιτύχετε τους στόχους σας μετά τις 20 του μηνός το πλανητικό σκηνικό θα εγκαινιάσει μια καινούργια εποχή υλοποίησης των στόχων σας.

Ζώδια  Σκορπιός (23/10 - 22/11)

Έρωτας

Στην ερωτική σας ζωή οι ελεύθεροι θα επιζητήσετε την τέλεια αρμονία στην σχέση σας. Κρατήστε μια επιφυλακτική τάση σε νέες γνωριμίες μέχρι 18 Αυγούστου. Οι δεσμευμένοι θα νιώσετε λίγη πίεση λόγω αλλαγών που θα συμβούν εξαιτίας τρίτων προσώπων στην οικογενειακή σας ζωή.

Υγεία - ομορφιά - αισθητική

Μια καλή αποτοξίνωση με φρούτα και λαχανικά ίσως τονώσει το σώμα τη διάθεση και την εξωτερική σας ομορφιά.

Εργασία

Τα άστρα θα επιφορτίσουν το κλίμα και θα υπάρξουν προβλήματα στις επικοινωνίες με έκτακτα έξοδα που θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα έως 18 Αυγούστου. Προς το τέλος του μήνα οι πλανήτες σας δημιουργούν άγχος και πίεση διότι θα αγχωθείτε υπερβολικά για να καλύψετε κάποιες υποχρεώσεις από το παρελθόν.

  ΖώδιαΤοξότης (23/11 - 21/12)

Έρωτας

Στον αισθηματικό τομέα εσείς που είστε μόνοι θα επιζητήσετε κοινωνικές συναναστροφές και νέες γνωριμίες από το φιλικό περιβάλλον. Τα πράγματα όμως θα είναι πιο ευνοϊκά μετά το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα. Οι δεσμευμένοι διατηρήστε τη σχέση σας μακριά από τα βλέμματα τρίτων προσώπων αποφεύγοντας ίντρικες και παρασκηνιακά γεγονότα. Αφήστε τις αρνητικές σκέψεις και χαρείτε όμορφες οικογενειακές στιγμές χαλάρωσης προς το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα.

Υγεία - ομορφιά – αισθητική

Η φροντίδα των μαλλιών σας και η περιποίηση του σώματος θα σας χαλαρώσει και θα σας ξεκουράσει από το στρες των προηγούμενων μηνών.

Εργασία

Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σας αγαπητοί μου Τοξότες. Μην δανείζετε χρήματα και μην εγγυηθείτε για τρίτους. Καλό θα ήταν να προσέξετε τις κινήσεις σας αποφεύγοντας ακρότητες και υπερβολές διότι τα άστρα από 10 Αυγούστου και μετά θα κάνουν τα πράγματα πιο πιεστικά. Μετά τις 18 Αυγούστου τα πράγματα θα γίνουν πιο ευνοϊκά και θα μπορέσετε επιτέλους να επιτύχετε τους στόχους σας αποφεύγοντας λάθη και βιαστικές κινήσεις.

  ΖώδιαΑιγόκερως (22/12 - 19/1)

Έρωτας

Από 18 Αυγούστου και μετά τα άστρα προωθούν νέες γνωριμίες στην ερωτική σας ζωή. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα οδηγηθείτε σε φλερτ που θα αναπτερώσουν το ηθικό σας. Για τους δημευμένους παλιές αγάπες θα έρθουν στη ζωή σας και υπάρχει το ενδεχόμενο να ταράξουν την τωρινή αισθηματική σας ζωή.

Υγεία - ομορφιά – αισθητική

Δίαιτα και αποτοξίνωση θα βοηθήσει σε τυχόν προβλήματα του κυκλοφορικού. Καταναλώστε φρούτα και άφθονα λαχανικά.

Εργασία

Με υπερβολικό άγχος και οικονομικά εμπόδια θα κυλίσει το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου. Μην ανοίγετε τα χαρτιά σας σε όλους και μην παρασύρεστε από ενθουσιασμό διότι θα δημιουργηθούν παρασκηνιακά γεγονότα και κάποιοι θα προσπαθήσουν να σας μπλοκάρουν. Μετά τις 18 του μηνός θα τα άστρα θα προωθήσουν την αναγνώριση που επιζητάτε και θα καταφέρετε να δείξετε πόσο αξίζετε σε υψηλά υφιστάμενα πρόσωπα.

  ΖώδιαΥδροχόος (20/1 - 19/2)

Έρωτας

Οι αστρολογικές αισθηματικές προβλέψεις του μηνός αγαπητοί μου Υδροχόοι δεν ευνοούν νέες γνωριμίες. Αποφύγετε εντάσεις για να μην δημιουργηθούν οριστικοί χωρισμοί μελλοντικά. Από 18 του μήνα και μετά τα πράγματα θα είναι πιο ευνοϊκά και οι ελεύθεροι του ζωδίου υπάρχει περίπτωση να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας. Οι δεσμευμένοι αφού περάσετε μπερδέματα και εντάσεις με τον σύντροφο σας, ήρθε επιτέλους η ώρα να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις και να περάσετε όμορφες οικογενειακές στιγμές γεμάτες γαλήνη και ηρεμία με το αγαπημένο σας.

Υγεία - ομορφιά – αισθητική

Προσοχή στις ιώσεις και τα κρυολογήματα. Καταναλώστε άφθονα λαχανικά φρούτα και μεταλλικό νερό. Η ψυχική ηρεμία είναι αλληλένδετη με την σωματική.

Εργασία

Με καθυστερήσεις και μικροεμπόδια θα εξελιχτεί το πρώτο δεκαπενθήμερο του έτους αγαπητοί μου Υδροχόοι. Φροντίστε να ταχτοποιήσετε εκκρεμότητες για να μπορέσετε να γίνετε αποτελεσματικοί στις υποχρεώσεις και ευθύνες σας. Μετά τις 18 Αυγούστου τα πράγματα θα είναι πιο ευνοϊκά και τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν άνοδο με σταθερή μελλοντική εξέλιξη.

Ζώδια  Ιχθύες (20/2- 20/3)

Έρωτας

Με το ξεκίνημα του μήνα θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες ως αναφορά τη σχέση με τον άνθρωπο της ζωής σας. Μετά τις 20 Αυγούστου θα κάνετε νέες γνωριμίες και θα οδηγηθείτε σε αγάπες, έρωτα, πάθος που θα αναστατώσουν την καρδιά σας καταλήγοντας σε έρωτα φλογερό με αμοιβαία ανταπόκριση. Οι δεσμευμένοι μετά τις εντάσεις που περάσατε το τελευταίο διάστημα με το σύντροφο σας θα αφήσετε πίσω τις κακές στιγμές και θα εγκαινιάσετε μια καινούργια εποχή ηρεμίας και αλληλοκατανόησης στην σχέση σας.

Υγεία - ομορφιά – αισθητική

Ασχοληθείτε με την περιποίηση του σώματος και του προσώπου. Μια καλή αποτοξίνωση με φρούτα και λαχανικά θα επιφέρει τη λάμψη στο πρόσωπο σας και θα αποβάλει τοξίνες και πονοκεφάλους.

Εργασία

Μην παρασυρθείτε και κλείσετε συμφωνίες αν δεν τις εξετάσετε πρώτα προσεκτικά έως τις 18 Αυγούστου. Από 20 του μηνός θα συμβούν ριζικές αλλαγές που θα προωθήσουν την καριέρα σας και ίσως ήρθε η κατάλληλη στιγμή να επενδύσετε στην εφαρμογή των σχεδίων που τόσο καιρό δρομολογείτε. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες θα βελτιωθούν και η διάθεση σας θα ανανεωθεί προς το καλύτερο.

Αστρολογικές προβλέψεις και ζώδια από την γνωστή Αστρολόγο ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2010