Ζώδια Δεκέμβριος 2009

z-krios-l.gif  Κριός (21/3 - 20/4)

Έρωτας
Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις. Οι καταστάσεις θα ξεκαθαρίσουν προς όφελος σας μετά τις 4 Ιανουαρίου του 2010.
Υγεία - ομορφιά - αισθητική
Οι μέρες εν όψη των Χριστουγέννων και σύμφωνα με το πλανητικό σύστημα που επικρατεί είναι καλές για να φροντίσετε τον εαυτό σας με ενυδάτωση, μασάζ, χαλάρωση και μια καλή μάσκα προσώπου. Με τη Σεληνιακή έκλειψη στις 31 Δεκεμβρίου αποφύγετε τοξίνες και υπερβολική κατανάλωση αλκοολούχων ποτών !!!
Εργασία
Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή αποφύγετε οικονομικά ανοίγματα και μην ρισκάρετε να δανείσετε και να επισυνάψετε δάνεια διότι θα προκύψουν δυσκολίες μελλοντικά.

z-tayros-l.gif  Ταύρος (21/4 - 20/5)

Έρωτας
Οι πλανητικές όψεις θα επηρεάσουν τις σχέσεις σας και κάποιες εντάσεις θα σας αγχώσουν υπερβολικά. Αποφύγετε καινούργιες γνωριμίες και σχέσεις διότι θα αντιμετωπίσετε σοβαρά προβλήματα μελλοντικά.
Υγεία - ομορφιά - αισθητική
Φροντίστε το σώμα σας και δώστε ιδιαίτερη φροντίδα στην περιποίηση των νυχιών σας με τη Σελήνη στον Αιγόκερω στις 19 Δεκεμβρίου. Η ενυδάτωση και ο καθαρισμός προσώπου είναι απαραίτητος παραμονή Πρωτοχρονιάς και εν όψη της έκλειψης που έρχεται.

Εργασία
Η Πανσέληνος στις 31 Δεκεμβρίου θα δημιουργήσει παρασκηνιακά γεγονότα με πρόσωπα του επαγγελματικού σας περίγυρου. Μην παίρνετε οικονομικά ρίσκα έως και 4 Ιανουαρίου του 2010.

z-didymoi-l.gif  Δίδυμοι (21/5 - 21/6)

Έρωτας
Η Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιο σας δημιουργεί συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και μπερδέματα με καινούργιους έρωτες που θα μπουν στη ζωή σας. Αποφύγετε να ρισκάρετε γιατί ότι λάμπει δεν είναι χρυσός φίλοι μου !!!
Υγεία - ομορφιά - αισθητική
Η Αφροδίτη δεν είναι καθόλου φιλική μαζί σας και θα πρέπει να αποφύγετε επεμβάσεις αισθητικής και σημαντικές αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση.
Εργασία
Τα άστρα εν όψη του ανάδρομου Ερμή μετά τις 26 Δεκεμβρίου δεν ευνοούν τα οικονομικά σας. Χρειάζεται οργάνωση και πειθαρχία διότι θα παρεκκλίνετε από τους στόχους σας εξαιτίας εμποδίων που θα δημιουργήσουν απρόοπτα λάθη στην εργασία σας.

z-karkinos-l.gif  Καρκίνος (22/6 - 22/7)

Έρωτας
Εντελώς ξαφνικά θα σας παρουσιαστούν πρόσωπα από το παρελθόν. Αποφύγετε προβληματικές καταστάσεις και θυμηθείτε τις δυσκολίες και την πίεση που σας επηρέασε αρνητικά τότε… !!! Μη ρισκάρετε τα ίδια λάθη ξανά.
Υγεία - ομορφιά - αισθητική
Με την θεά του έρωτα Αφροδίτη στον τομέα της υγεία σας περιποιηθείτε το δέρμα σας και προφυλαχτείτε από μολύνσεις και δυσκολίες που θα χαλάσουν τη διάθεση σας.
Εργασία
Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας στις 31 Δεκεμβρίου θα σας επιφέρει εντάσεις και ανεξέλεγκτο άγχος έως ότου βάλετε τα σχέδια σας σε εφαρμογή.

z-leon-l.gif  Λέων (23/7 - 23/8)

Έρωτας
Κάποιες ευκαιρίες και νέες γνωριμίες θα αναπτερώσουν  το ηθικό σας και θα κάνουν το κλίμα ιδιαίτερα ερωτικό τις μέρες των Χριστουγέννων. Πιστέψτε στον εαυτό σας και προχωρήστε αφήνοντας πίσω το παρελθόν.
Υγεία - ομορφιά - αισθητική
Η έκλειψη Σελήνης που έρχεται αγκαλιά με την Πανσέληνο στον Καρκίνο θα επιφορτίσει την υγεία σας εξαιτίας μικροατυχημάτων που θα σας ταλαιπωρήσουν εν όψη των γιορτών φίλοι μου.
Εργασία
Τα άστρα είναι αρνητικά στο να ξεκινήσετε νέα πράγματα διότι οι πλανητικές όψεις δεν ευνοούν καθόλου τα οικονομικά σας.

 z-parthenos-l.gif  Παρθένος (24/8 - 22/9)

Έρωτας
Η οξύτητα των προηγούμενων μηνών θα πάρει τέλος και θα επέλθουν ξεκαθαρίσματα που θα σας χαλάσουν την διάθεση δημιουργώντας οριστικές ρήξεις με τον σύντροφο σας. Υπομονή φίλοι μου Παρθένοι διότι τα πράγματα θα είναι ευνοϊκά για σας από τα μέσα Ιανουαρίου του 2010 με ευχάριστες αισθηματικές αλλαγές και μελλοντικές εξελίξεις προς όφελος σας.
Υγεία - ομορφιά - αισθητική
Η περιποίηση προσώπου θα σας ανανεώσει αρκετά τον μήνα Δεκέμβριο. Η χρήση βοτάνων και αιθέριων ελαιών θα βοηθήσει το σώμα σας να απαλλαγεί από τοξίνες και ίσως κάποια παραπανίσια κιλά εξαιτίας του στρες που σας πίεσε το τελευταίο εξάμηνο.
Εργασία
Ο πλανήτης Ερμής θα γίνει ανάδρομος στις 26 Δεκεμβρίου. Αποφύγετε να δανείσετε χρήματα να κλείσετε καινούργιες συμφωνίες, να εγγυηθείτε σε δάνεια για τρίτους και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις διότι θα έχετε προβλήματα μελλοντικά.

z-zygos-l.gif  Ζυγός (23/9 - 22/10)

Έρωτας
Πραγματικά αγαπητοί μου Ζυγοί για μερικούς από εσάς το τέλος του 2009 μπορεί να σημάνει απαλλαγή από εντάσεις και μπερδέματα με το ταίρι σας. Από 2 Ιανουαρίου και μετά θα έχετε την ευκαιρία για ένα σημαντικό βήμα μπροστά από αισθηματικής πλευράς.
Υγεία - ομορφιά - αισθητική
Από τα μέσα Δεκεμβρίου και μετά αγαπητοί μου φίλοι κάνετε αποτοξίνωση και αποφύγετε συστηματικά καταχρήσεις και αλκοολούχα ποτά. Ένα καλό μασάζ θα σας απαλλάξει από τους πόνους του αυχένα και θα φτιάξει τη διάθεση σας τις ημέρες των Χριστουγέννων.
Εργασία
Η υπερένταση μπορεί να επηρεάσει κάπως τον επαγγελματικό σας τομέα. Αποφύγετε εντάσεις οικονομικά ανοίγματα και δάνεια εν όψει της ανάδρομης πορείας του Ερμή.

z-skorpios-l.gif  Σκορπιός (23/10 - 22/11)

Έρωτας
Φίλοι μου Σκορπιοί ασχοληθείτε με την κοινωνική και αισθηματική σας ζωή διότι θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα και πολλοί από εσάς δεν αποκλείετε με το τέλος της χρονιάς να αποφασίσετε ένα γάμο που θα σημάνει ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή σας.
Υγεία - ομορφιά - αισθητική
Η υπερένταση μπορεί να επηρεάσει κάπως την υγεία σας. Ξεκουραστείτε κάνοντας ένα χαλαρωτικό μασάζ και περιποιηθείτε την επιδερμίδα του προσώπου σας με μια ενυδατική και αντιοξειδωτική μάσκα ομορφιάς.
Εργασία
Ο Άρης στο Λέοντα προωθεί τα επαγγελματικά σας. Από την άλλη η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα φέρει στο προσκήνιο κληρονομικά και κτηματικά θέματα που ίσως ξεκαθαρίσουν έως τέλος της χρονιάς.

z-toxotis-l.gif  Τοξότης (23/11 - 21/12)

Έρωτας
Η διάθεση σας θα είναι καλή και κάποιοι από εσάς θα προχωρήσετε σε συμβιβασμούς έχοντας επιτέλους την ικανότητα και επιλύσετε τα προβλήματα σας με τον σύντροφο σας. Αφήστε τη διάθεση σας και προχωρήστε άφοβα στην επισημοποίηση μιας σχέσης ή ενός γάμου που θα αλλάξει τη ζωή σας οριστικά.
Υγεία - ομορφιά - αισθητική
Μερικοί από σας αγαπητοί μου Τοξότες μπορεί να νιώσετε έντονα ενοχλήματα στα πόδια λόγω χρόνιων προβλημάτων που σας ταλαιπωρούν εξαιτίας της ορθοστασίας και της κούρασης. Φροντίστε το δέρμα σας και καταναλώσετε πολλά φρούτα και λαχανικά.
Εργασία
Περιορίστε τα έξοδα σας και μην υπογράφετε συμβόλαια μετά τις 26 Δεκεμβρίου. Κινδυνεύετε να εξαπατηθείτε και να χάσετε τον προϋπολογισμό σας μελλοντικά.

z-aigokeros-l.gif  Αιγόκερως (22/12 - 19/1)

Έρωτας
Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο σας και την Σεληνιακή έκλειψη στις 31 Δεκεμβρίου θα κάνετε νέες γνωριμίες και ίσως προκύψει μια σχέση γεμάτη έρωτα και πάθος με καλές εξελίξεις μελλοντικά.
Υγεία - ομορφιά - αισθητική
Μετά τις 16 Δεκεμβρίου και την Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση και αποφύγετε καταχρήσεις που θα επιβαρύνουν το κυκλοφοριακό σας.
Εργασία
Θα χρειαστεί να φερθείτε με μεγάλη προσοχή στις κινήσεις των οικονομικών σας. Κάποια πράγματα θα καθυστερήσουν και ίσως βγείτε από τον προϋπολογισμό σας με αισθητά προβλήματα που θα γίνουν έντονα μελλοντικά.

z-ydroxoos-l.gif  Υδροχόος (20/1 - 19/2)

Έρωτας
Με την ανάδρομη πορεία του Άρη στο Λέοντα μετά τις 20 Δεκεμβρίου θα ξεσπάσουν εντάσεις και οριστικές ρήξεις στον αισθηματικό τομέα. Χαμηλώστε τους τόνους και μην οξύνετε τα πράγματα.
Υγεία - ομορφιά - αισθητική
Η υπερένταση μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την υγεία σας μετά τις 20 Δεκεμβρίου. Το αναπαιστικού σας σύστημα θα είναι πεσμένο και θα είστε ευάλωτοι σε ιώσεις και  κάποια γρίπη της εποχής. Μην κάνετε καταχρήσεις και καταναλώστε μεταλλικό νερό πολλά φρούτα και λαχανικά.
Εργασία
Η ορθή πορεία του Ουρανού στα οικονομικά σας ευνοεί ορισμένα θέματα οικονομικής φύσεως. Από επαγγελματικής πλευράς τα πράγματα θα είναι σπουδαία από μέσα Ιανουαρίου του 2010 και μετά.

z-ixthyes-l.gif  Ιχθύες (20/2- 20/3)

Έρωτας
Αρκετά καλά θα εξελιχτεί αυτός ο τομέας της ζωής σας από την καινούργια χρονιά του 2010. Για τους δεσμευμένους τα πράγματα θα είναι αρκετά ήσυχα ενώ ένας γάμος για τους αδέσμευτους θα αποτελέσει ορόσημο για πολλούς από εσάς.
Υγεία - ομορφιά - αισθητική
Η Νέα Σελήνη στις 16 Δεκεμβρίου θα σημάνει σημαντικές αλλαγές για πολλούς από εσάς. Όμως χαλαρώστε ξεκουραστείτε και κάνετε ένα μπάνιο με αιθέρια έλαια κόψτε το κάπνισμα και αποτοξινώσετε από καταχρήσεις τον οργανισμό σας διότι η κούραση θα σας καταβάλει εξαιτίας του χρόνιου στρες των προηγούμενων 2 ετών.
Εργασία
Με τον Ερμή ανάδρομο στο Λέοντα αποφύγετε να δανείσετε ή να μπείτε εγγυητής σε δάνεια τρίτων. Κινδυνεύετε να εξαπατηθείτε και να μην πάρετε πίσω τα χρήματα ποτέ ξανά με σοβαρά προβλήματα που θα πάρουν την νομική οδό μελλοντικά.

Μηνιαίες Αστρολογικές προβλέψεις Δεκέμβριος 2009

Αστρολογικές προβλέψεις και ζώδια από την γνωστή Αστρολόγο ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ
 

ΖΩΔΙΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2009