Νέες τάσεις Άνοιξη-Καλοκαίρι 2010

Νέες τάσεις Άνοιξη-Καλοκαίρι 2010

Η άνοιξη ήρθε και νιώθουμε τόσο έντονα την ανάγκη να αλλάξουμε, σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Αλλάζουμε γκαρνταρόμπα, προσθέτουμε φωτεινά χρώματα στα ρούχα και το μακιγιάζ, ξεκινάμε δίαιτες για να μας βρει το καλοκαίρι ομορφότερες και ανανεωμένες κάνουμε πετικιούρ για να φορέσουμε τα καινούρια μας πέδιλα και βάφουμε τα μαλλιά μας πιο ανοιχτά για να ταιριάζουν με τη διάθεσή μας.

Την Άνοιξη μας πιάνει μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση, μια διάθεση για βόλτες ταξίδια και ανανέωση. Τα κρύα τελειώσανε ο ήλιος λάμπει έξω και οι βόλτες στα μαγαζιά πληθαίνουν αφού οι βιτρίνες των καταστημάτων έχουν γεμίσει με τις νέες κολεξιόν για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2010 και εμείς παίρνουμε τη φίλη μας ή και μόνες μας και βγαίνουμε για ψώνια. Πόσο μας γεμίζει αυτό εμάς τις γυναίκες. Είναι κάτι που δυσκολεύονται οι άντρες να  καταλάβουν και ένα από τα στοιχεία που μου υπενθυμίζει πόσο διαφέρουμε από εκείνους. Το αγαπημένο λοιπόν χόμπι των γυναικών, το shopping σε κάθε αλλαγή εποχής έχει την τιμητική του.  Ποιες είναι όμως οι νέες τάσεις για την Άνοιξη και το καλοκαίρι σε ρούχα μακιγιάζ και μαλλιά;

Τα εμπριμέ, το σαφάρι λούκ, τα τζιν στην πιο φαρδιά εκδοχή τους, το navy look το western look  τα παστέλ αλλά και τα πιο έντονα χρώματα, είναι μερικές από τις νέες τάσεις της μόδας για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2010.

Στα μαλλιά η μόδα προτάσσει όλες τις αποχρώσεις του μελιού, το ξανθό σε πιο γήινες φυσικές αποχρώσεις αλλά και τα χάλκινα και πιο έντονα κόκκινα επιστρέφουν δυναμικά φέτος.

Το μακιγιάζ αλλάζει, γίνεται πιο φωτεινό και τα μάτια αποκτούν  περισσότερο χρώμα.

Απαραίτητα τα κατάλληλα αξεσουάρ, τα οποία αλλάζουν ή συμπληρώνουν το στυλ που θα επιλέξετε.

ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ AΝΟΙΞΗ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010