Διαφήμιση στο beautysecrets.gr

Το beautysecrets.gr είναι ο ιδανικός χώρος στο ίντερνετ για την προβολή δραστηριοτήτων, προιόντων και υπηρεσιών, που έχουν σχέση με την ομορφιά.

Οι βασικοί διαφημιστικοί χώροι που διαθέτει το beautysecrets.gr είναι 4

Διαφημιστικός χώρος 1 top banner 468x60 px

Διαφημιστικός χώρος 2 πλάγιο banner 160x600.

Διαφημιστικός χώρος 3 banner 300x250 px κεντρικά μέσα στο άρθρο.

Διαφημιστικός χώρος 4 banner 728x90 px στο κάτω τμήμα της ιστοσελίδας

Το κόστος τοποθέτησης του banner διαμορφώνεται σε τρία επίπεδα ανάλογα τον χώρο, την ιστοσελίδα και τη διάρκεια της προβολής.

To beautysecrets.gr μπορεί να δημιουργήσει καμπάνιες κάθε είδους για την προβολή σας στο ίντερνετ, reach media, aφιερωμένες ιστοσελίδες, στόχευση σε συγκεκριμένες λέξεις και φράσεις κλειδιά. Παρουσίαση συγκεκριμένων προιόντων και υπηρεσίων ομορφιάς. Το beautysecrets.gr δεν τοποθετεί Pop up παράθυρα στις ιστοσελίδες του καθώς πιστεύει ότι είναι εκνευριστικό για τους επισκέπτες του.

Η διαφήμιση στο ίντερνετ σε ένα website σαν το beautysecrets.gr έχει τα εξής χαρακτηριστικά. Χαμηλό κόστος, απόλυτη στόχευση, μεγάλα άμεσα και έμεσα ωφέλη για τον διαφημιζόμενο.

Όταν δεν υπάρχουν αποκλειστικοί διαφημιζόμενοι στο beautysecrets.gr, στις ιστοσελίδες του τρέχουμε banners του amazon.com του μεγαλύτερου ηλεκτρονικού καταστήματος στο κόσμο και του google του μεγαλύτερου διαφημιστικού δικτύου στο ίντερνετ. Μπορείτε να τοποθετήσετε διαφήμιση στο beautysecrets.gr και μέσω του google ανοίγοντας ένα λογαριασμό adwords εύκολα και γρήγορα.

Για κάθε απορία ή διευκρίνηση σε σχέση με την διαφήμιση στο ίντερνετ και για το πιθανό κόστος μιας καμπάνιας στο cinemainfo μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. [επικοινωνία]

ο webmaster του beautysecrets.gr

Σχετικά άρθρα

Διαφήμιση στο ίντερνετ

Online διαφήμιση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ